ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ελληνικό: Στους δήμους οι κοινόχρηστοι χώροι της επένδυσης με συνεργασία Κωνσταντάτου και βουλευτών του νοτίου τομέα

1 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 23:41

Με την τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές του Νότιου τομέα της Νέας Δημοκρατίας δίνεται λύση στο ζήτημα της κυριότητας των Κοινοχρήστων, Κοινωφελών και Κοινωνικής Ανταποδοτικότητας χώρων εντός της επένδυσης του Ελληνικού. Οι χώροι περιέρχονται στην κυριότητα των δήμων αμέσως μετά τη διανομή του ακινήτου μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του επενδυτή, δηλαδή μέχρι το τέλος του έτους και όχι σε αόριστο μελλοντικό χρόνο.

Με τον τρόπο αυτό οι Δήμοι Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Αλίμου, μπορούν πλέον να εκτελέσουν άμεσα όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για την ανάπτυξη των χώρων προς όφελος των δημοτών και του δημοσίου συμφέροντος.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Επένδυσης του Ελληνικού, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τους βουλευτές του Νοτίου Τομέα της ΝΔ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του για συνεργασία και συνέβαλαν αποφασιστικά στην προώθηση λύσεων, ώστε η επένδυση να καταστεί άμεσα επωφελής για τους κατοίκους της περιοχής.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η μεγιστοποίηση των ωφελειών προκύπτει μόνο μέσα, από τη συνεργασία και τη θεσμική λειτουργία όλων των εμπλεκομένων με μέθοδο και τεχνοκρατικές λύσεις και όχι από ενέργειες εντυπωσιασμού που αποσκοπούν στην προσωπική προβολή και στην εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Επένδυσης του Ελληνικού θα συνεχίσει απρόσκοπτα να υπερασπίζει όχι μόνο τα συμφέροντα των συνδημοτών του αλλά και των δημοτών των όμορων δήμων ώστε τα οφέλη της επένδυσης στο Ελληνικό να διαχυθούν στις τοπικές κοινωνίες.

Για μία ακόμα φορά οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Νίκος Γιαννιός 17.11.19
Το κόστος της συντήρησης, επισκευών και καθαριότητας ποιος θα το καταβάλλει. Το όφελος για τους Δήμους ποιο θα είναι. Σε αυτά πρέπει να εστιάσουμε για να βγάλουμε συμπέρασμα.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.