ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ανταπάντηση της Βίκυς Ανδρικοπούλου σχετικά με δικαστική απόφαση

0 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 20:19

Απάντηση της δημοτικής συμβούλου Βίκυς Ανδρικοπούλου στην επιστολή της Μαρίας Μπελέση σχετικά με πρόσφατη δικαστική απόφαση. 

Η απάντηση 

Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα την απαντητική επιστολή της μηνύτριας Μαρίας Μπέλεση, την οποία δημοσιεύσατε στον ιστότοπο σας. Η επιστολή αυτή πέραν του ότι βρίθει ανακριβειών είναι αποκαλυπτική των πραγματικών κινήτρων της ως άνω μηνύτριας και των λόγων που με ενέπλεξε σε αυτή την υπόθεση. Φυσικά δεν πρόκειται να μπω σε δημόσιο διάλογο μαζί της για μία υπόθεση που έχει ήδη κριθεί. Τους ισχυρισμούς μου τους προέβαλα στο αρμόδιο Δικαστήριο, το οποίο και με απάλλαξε για δεύτερη φορά. Οφείλω, όμως, να ξεκαθαρίσω τα εξής ζητήματα ιδίως προς αποφυγή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων:

1. Η απόφαση που εκδόθηκε είναι κατά νομική ακριβολογία απαλλακτική, όσο κι αν αυτό στεναχωρεί την μηνύτρια και τα διάφορα άλλα πρόσωπα, που προσδοκούσαν οφέλη από μία καταδίκη μου.

2. Η μηνύτρια μην μπορώντας προφανώς να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα, κι ούσα βέβαιη μετά την άσκηση αναίρεσης από τον τρίτο κατά σειρά Αντεισαγγελέα του ΑΠ ότι εν τέλει θα καταδικαστώ για μία πράξη για την οποία υπάρχει επίσημη, έγγραφη ομολογία ότι την τέλεσε άλλο πρόσωπο με μοναδικό σκοπό να με πλήξει ηθικά και πολιτικά, αισθάνθηκε την ανάγκη να παρουσιάσει με το δικό της τρόπο την διαδικασία και το αποτέλεσμα της δίκης.

3. Αν κατά την άποψη της η απόφαση αυτή δεν είναι απαλλακτική, τότε ας μας αναφέρει για ποιο αδίκημα κηρύχθηκα ένοχη και συνακόλουθα ποια ποινή μου επιβλήθηκε. Είναι τόσο απλό.

4. Εφεξής, μετά και τις παρούσες διευκρινίσεις μου, οποιοδήποτε δημοσίευμα με εμφανίζει ως δήθεν ένοχη προσβάλλει βάναυσα το τεκμήριο αθωότητας μου και το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δίκης, κάτι, που όπως είναι γνωστό, επισύρει ποινικές και αστικές κυρώσεις. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.