ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Βραβεύθηκε για την Οικονομική του Διαχείριση ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης

0 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 10:09

Ένα ακόμα βραβείο για το δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Το βραβείο απενεμήθη από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» κατά τη διάρκεια του 2ήμερου συνεδρίου που έγινε στη Ναύπακτο και είχε ως θέμα  τη χρηματοοικονομική διοίκηση και διαχείριση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το συνέδριο διεξήχθη την Παρασκευή και Σάββατο 1 και 2 Νοεμβρίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στη Ναύπακτο και οργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, το Δήμο Ναυπακτίας και το Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης FORUM Training & Consulting. 

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης βραβεύθηκε για την οικονομική του διαχείριση, τη διαφάνεια και την εξοικονόμηση πόρων το δε βραβείο παρέλαβαν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καλιντέρης και Πέτρος Ξηνταβελώνης.  

"Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση και απόδειξη της καλής και χρηστής διοίκησής μας από τα αυτοδιοικητικά όργανα. Στο ρυθμό αυτό θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά ώστε να σηκωθεί ψηλότερα η πόλη μας", δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.  Το Συνέδριο «Χρηματο-Οικονομική Διοίκηση & Διαχείριση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», προγραμματίστηκε  σε μία κρίσιμη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση περίοδο και επικέντρωσε το ενδιαφέρον των εργασιών του, στις αλλαγές και τις προκλήσεις που επιφέρει το θεσμικό πλαίσιο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι και των αλλαγών που επήλθαν σε αυτόν με τον Νόμο 4623/2019.

Οι εργασίες του Συνεδρίου εστίασαν σε θέματα που αφορούν το πλαίσιο λειτουργίας και απασχολούν την καθημερινότητα της χρηματο-οικονομικής διοίκησης στους ΟΤΑ, όπως δανειοληπτική δυνατότητα, χρηματοδοτήσεις, κανονιστικό πλαίσιο, ελεγκτικές διαδικασίες, ψηφιακές εφαρμογές, και θέματα που εν γένει απασχολούν την λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν  ως ομιλητές, συντονιστές και συμμετέχοντες αιρετοί, τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Γενικοί & Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων & Περιφερειών, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες ΟΤΑ) και υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.