ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1-15 Νοεμβρίου γίνε εσύ η πιο όμορφη στο ATHENS METRO MALL και απόλαυσε εκπτώσεις έως -70%!

0 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 13:43

Ο πιο beautylicious Νοέμβριος ξεκινά στο ATHENS METRO MALL με ένα 15νθήμερο εκπτώσεων που θα λατρέψει κάθε γυναίκα! Από 01 έως 15 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τα Galerie De Beaute, σε καλούμε να γίνεις εσύ η πιο όμορφη στο ATHENS METRO MALL, ανακαλύπτοντας έναν μαγικό κόσμο ομορφιάς με εκπτώσεις στα αγαπημένα σου brands, μοναδικά beauty tips και όλα τα νέα trends της σεζόν! Παράλληλα, με αγορές 20€ και άνω παίρνεις μέρος στις καθημερινές κληρώσεις για τα πιο glam δώρα ομορφιάς *!

Ασυναγώνιστες εκπτώσεις έως και -70% για όλους Στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, εκτός από beauty brands, θα βρείτε και όλα όσα χρειάζεστε από 95 επώνυμα καταστήματα μόδας, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού με έκπτωση έως και -70%! Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές του δεκαπενθήμερου και απολαύστε μοναδικές εκπτώσεις για όλη την οικογένεια!

Μην ξεχάσετε! Ακόμα και αν δεν καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας τις καθημερινές, την Κυριακή 03 Νοεμβρίου τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα βρίσκονται ανοιχτά για χαλαρό Κυριακάτικο shopping! HAPPY FAMILY WEEKENDS Κάθε Σάββατο και Κυριακή τα Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL συνεχίζουν να προσφέρουν διασκέδαση και αμέτρητα χαμόγελα σε γονείς και παιδιά! Στο 3ο επίπεδο, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατέλειωτο παιχνίδι και να πάρουν μέρος σε υπέροχες αυτοσχέδιες κατασκευές με πολλή φαντασία! Οι πιο μικροί επισκέπτες, απολαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες στο 4ο επίπεδο. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι με ελεύθερη είσοδο και τα διαδραστικά παιχνίδια και εργαστήρια περιμένουν όλη την οικογένεια!

*Οι καθημερινές κληρώσεις από 01/11 έως 15/11 θα αναδεικνύουν ένα νικητή ανά ημέρα. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Infodesk (επίπεδο 1) με την επίδειξη απόδειξης αγορών της ίδιας ημέρας, αξίας άνω των 20€, και με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής ένα κουπόνι ανά άτομο ανά ημέρα.

Με τη συμμετοχή σας στην κλήρωση κερδίζετε αυτόματα μια ομπρέλα από το Athens Metro Mall. Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής η «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από την 1η Νοεμβρίου 2019 έως και την 15η Νοεμβρίου 2019, σε ημερήσια βάση, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιείται κάθε μέρα, θα κερδίσουν ένα δώρο ομορφιάς από τα Galerie de Beaute .

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, αξίας είκοσι (20) ευρώ και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall), από την 1η Νοεμβρίου 2019 έως και την 15η Νοεμβρίου 2019.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Ο νικητής θα ανακοινώνεται κάθε μέρα στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιείται και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής κι επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως τις 15 Δεκεμβρίου 2019 .

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον κανονισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να ακυρώσει τον διαγωνισμό ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.