ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Συνάντηση Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Άλσους Ναυτικής Παράδοσης

0 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 16:32

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης είχε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Άλσους Ναυτικής Παράδοσης, Αντιναύαρχο (Μ) ε.α. Νικόλαο Μαρίνη προκειμένου να ενημερωθεί η Δημοτική Αρχή για το έργο και τις δραστηριότητες του Ιδρύματος .

Με βασικό στόχο του Ιδρύματος την ανέγερση του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης των Ελλήνων στον ήδη παραχωρηθέντα χώρο έναντι του Θωρηκτού Αβέρωφ, το Ίδρυμα Άλσους Ναυτικής Παράδοσης φιλοδοξεί να προβεί σε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης ενώ επιδιώκει την στήριξη καθ΄οποιονδήποτε τρόπο των δράσεων του (υλική συνεισφορά, ηθική συμπαράσταση, συλλογή στοιχείων, προσφορά εθελοντικής εργασίας κ.α.) προκειμένου να επιτευχθεί η αποστολή του, που είναι η προβολή της ναυτικής παράδοσης του Ελληνισμού.Σε αυτή την κατεύθυνση προτάθηκε στον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο και έγινε αποδεκτό σε κάποια από τις προσεχείς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος προκειμένου να ενημερώσει διεξοδικά τους Δημοτικούς Συμβούλους και την τοπική κοινωνία για τα συγκεκριμένα θέματα ενώ συζητήθηκαν και ενδεχόμενες δράσεις προβολής ( συναυλίες, ημερίδες, συνέδρια) με την στήριξη και την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.