ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Επένδυση Ελληνικού: Kοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι αποδίδονται στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

1 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 15:16

Μία πολύ σημαντική εξέλιξη υπήρξε σήμερα σχετικά με την επένδυση του Ελληνικού και ειδικότερα σ΄ ότι αφορά στους κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που υπήρχε τον τελευταίο καιρό σχετικά με την απόδοση ή μη των συγκεκριμένων αυτών χώρων.  

Στη συνάντηση που είχε σήμερα ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνστατάτος με τον υπουργό Ανάπτυξης και συντονιστή του έργου Αδωνι Γεωργιάδη, συμφωνήθηκε οι κοινόχρηστοι, οι κοινωφελείς και κοινωνικής ανταποδοτικότητας χώροι της επένδυσης του Ελληνικού, οι οποίοι βρίσκονται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, να του αποδοθούν άμεσα και κατά κυριότητα. 

Η συμφωνία σφραγίσθηκε και με το σχετικό tweet του υπουργού μόλις έληξε η συνάντηση με το δήμαρχο. Το επόμενο διάστημα τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών θα συναντηθούν προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. 

Από την πλευρά του μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

"Ευχαριστώ τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την απόδοση κατά κυριότητα, όλων των Κοινόχρηστων, Κοινωφελών και Κοινωνικής Ανταποδοτικότητας χώρων εντός της “Επένδυσης του Ελληνικού” που τοποθετούνται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ικανοποιείται έτσι ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας καθώς ο δήμος μας επιστρέφει στους χώρους που έχει παραδώσει στην Ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να ξεκινήσει η εμβληματική επένδυση στο Ελληνικό.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών θα συναντηθούν προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί."


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Παναγιωτης Βανδωρος 28.10.19
Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και για το Δήμο Αλίμου για τα δεκάδες στρέμματα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του όπως προκύπτουν από τα αποδεικτικά στοιχεία.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.