ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Άγιος Δημήτριος "Συζητά και Σχεδιάζει" το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020

0 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 09:46

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου αυτή τη χρονική περίοδο συζητά και σχεδιάζει το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020 που θα ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο τον προσεχή Νοέμβριο.

Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος αξιοποιεί τις παραδοσιακές και πολύ σημαντικές διαδικασίες των λαϊκών συνελεύσεων, αλλά και τη σύγχρονη τεχνολογία, που παρέχει μεγάλες διευκολύνσεις στην επικοινωνία του.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Δήμου, εδώ  και να καταθέσουν τις απόψεις τους, να προτείνουν, να σχολιάσουν και να βοηθήσουν στον από κοινού σχεδιασμό του Τεχνικού προγράμματος της πόλης. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν διάφορες επί μέρους μελέτες, με αρκετά στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή μιας εποικοδομητικής συζήτησης.Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.