ΑΛΙΜΟΣ

Ο Δήμος Αλίμου στηρίζει την καμπάνια για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

0 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 11:23
Ας γεμίσουμε τους κουμπαράδες για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Την ώρα που η αρμόδια επιτροπή του ΕΟΠΠΥ έχει απορρίψει για δεύτερη φορά το αίτημα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ για μετάβαση στην Αμερική προκειμένου να λάβει θεραπεία για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι από την οποία πάσχει, ο Δήμος Αλίμου στηρίζει την καμπάνια για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, καλώντας όλους μας να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά προσφέροντας ο καθένας μας ότι μπορεί, για την πολυδάπανη θεραπεία του.

Για το λόγο αυτό θα βρείτε κουμπαράδες σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου (Δημαρχείο, ΚΕΠ, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί χώροι). 

Εκτός από τους κουμπαράδες το βράδυ της Παρασκευής το cafe «Stardust» φιλοξένησε ένα μεγάλο πάρτι με τους djs του Alimos Web Radio και πολλοί ήταν οι Αλιμιώτες που συμμετείχαν και στήριξαν την καμπάνια για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ. 

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να βοηθήσουμε και εμείς, όπως μπορούμε, την οικογένεια αυτή. Η ανταπόκριση των πολιτών είναι μεγάλη και ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά" δήλωσε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα εθελοντισμού Στέφανος Διαμαντής. 


Φωτ. alimosonline.gr

Παρών στο πάρτυ του «Stardust» ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημoτικού συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Αλεξόπουλος, Γιώργος Μακαριγάκης, ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Νίκος Αλβανός, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αντωνάκης, κ. ά.

Τέλος έχει προγραμματιστεί για τον ίδιο σκοπό συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου των «Μουσικών της Πόλης» με την ευγενική συμμετοχή της Σοφίας Βόσσου, στο Κάρολος Κουν, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 ώρα 7 μ.μ. 

Κουμπαράδες υπάρχουν στο Δημαρχείο, στα δύο ΚΕΠ και στο Κολυμβητήριο. 
Επίσης η εθελοντική ομάδα γυρνά άλλους κουμπαραδες στους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους του Δήμου και σε καταστήματα που το ζητούν. 

 Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ είναι 18 μηνών και το περιθώριο για να λάβει θεραπεία είναι μικρό. Θα πρέπει αυτό να γίνει πριν κλείσει τα δύο του χρόνια. 

Λογαριασμοί για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ υπάρχουν στις τράπεζες:

ALPHA BANK
Aρ. Λογαριασμού: 121 00 2002 008467
ΙΒΑΝ: GR2501401210121002002008467
Δικαιούχος: MDA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαριασμού: 720 48001175
IBAN: GR3901107200000072048001175
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

Αιτιολογία κατάθεσης: ΓλωσσιώτηςΣχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.