ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Με το Σωματείο Εργαζομένων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος

0 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 15:03

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και εγκάρδιο κλίμα, συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Καρούμπαλης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναγνωρίζοντας την προσφορά τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζομένους και θα διεκδικεί μαζί τους οτιδήποτε συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και του νομικού πλαισίου και ζήτησε από αυτούς να ανταποκρίνονται με ευσυνειδησία στα καθήκοντα τους ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους Δημότες.Επίσης ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ζήτησε τις προτάσεις τους σε μέσα και υποδομές ανά τομέα Δημοτικού έργου προκειμένου να επιτευχθεί η βελτίωση της απόδοσης τους προς όφελος των Δημοτών.

Και τα δύο μέρη συμφώνησαν η συνάντηση να επαναληφθεί σύντομα προκειμένου να υπάρχει η αναγκαία επικοινωνία πάνω στα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.