ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Δύο αθλητές δημοτικοί σύμβουλοι στο τιμόνι του ΘΟΠΑΑ

0 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 13:14

Με απόφαση του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου" [ΘΟΠΑΑ], ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος, μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος, Νίκος Αλβανός. Στην θέση του Αντιπροέδρου του Οργανισμού, τοποθετήθηκε ο επίσης δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης, Γιάννης Αντωνάκης.

Όπως προαναφέραμε, ο Νίκος Αλβανός, ανώτερος αξιωματικός της Αεροπορίας ε.α. και πρώην αθλητής και διαιτητής πολεμικών τεχνών, υπήρξε αντιπρόεδρος στην προηγούμενη δημοτική περίοδο, ενώ ο Γιάννης Αντωνάκης, πτυχιούχος ΤΕΙ τμήμα Ραδιολογίας - Ακτινολογίας και πρώην μέλος της εθνικής κολυμβητικής ομάδας, ήταν υπεύθυνος για την σωστή λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.  

Κατά γενική ομολογία, και εκ του αποτελέσματος άλλωστε, τα δύο αυτά πρόσωπα υπηρέτησαν, από την θέση που είχε ο καθένας, το Νομικό Πρόσωπο, με απόλυτη συνέπεια καθ' όλη την διάρκεια της θητείας τους.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.