ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Σχολικές τσάντες για τα παιδιά των Αστυνομικών από την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.

0 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 18:35

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, με αγάπη και διάθεση προσφοράς, για άλλη μία χρονιά ολοκλήρωσε την διανομή σχολικών σακιδίων στα παιδιά των συναδέλφων, μελών της, τα οποία ξεκίνησαν τη σχολική τους χρόνια στην Πρώτη Δημοτικού.

Η Ένωσή εύχεται στους μικρούς της φίλους καλή σταδιοδρομία, υπομονή και καλή δύναμη στους γονείς. Τα σχολικά χρόνια των παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντικά καθώς, κατά την διάρκεια αυτών διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους, αποκτούν γνώσεις, παιδεία και κουλτούρα. Με εφόδιο τα κατάλληλα μεθοδολογικά και επιστημονικά εργαλεία, αλλά και έναν καλά σμιλευμένο χαρακτήρα, διαμορφώνονται υγιή παιδιά και μετέπειτα ικανοί πολίτες να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία της ζωής τους.Σαφώς σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, διαδραματίζουν οι γονείς. Το σχολείο όμως είναι ο χώρος κοινωνικοποίησής τους και είναι επιβεβλημένο γονείς και σχολείο να αλληλοσυμπληρώνονται και να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, για την πρόοδο των παιδιών.

Τον σημαντικό ρόλο των σχολικών χρόνων στην ζωή των παιδιών, η Ένωσή μας τον έχει αντιληφθεί και για αυτό ακριβώς επενδύει στην επαφή με τα παιδιά και στην διάδραση μαζί τους, εντός και εκτός των σχολείων.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στοχευμένες δράσεις από το Σωματείο μας, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται τα παιδιά. Η διανομή σχολικών σακιδίων στα «πρωτάκια», η διοργάνωση ημερίδων μέσα στα σχολεία στις οποίες αναλύονται σοβαρά κοινωνικά φαινόμενα αναφορικά με την πρόληψη και την διαχείρισή τους όπως είναι π.χ. ο σχολικός εκφοβισμός (bullying). Επίσης η Ένωσή μας διοργανώνει πάρτυ και κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν με την ψυχή τους και κοντά σε αυτούς, οι γονείς τους γίνονται πάλι παιδιά. Τέλος κάθε χρόνο το Σωματείο μας τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων διανέμει δώρα στα παιδιά των μελών της."Τα χαμόγελα που εισπράττουμε από τα παιδιά, τα φιλιά τους και οι ζεστές αγκαλιές τους, αποτελούν για εμάς την μεγαλύτερη επιβράβευση αλλά και την απόδειξη πως κάτι κάνουμε σωστά…!!!" αναφέρουν τόσο ο πρόεδρος Γιώργος Καλλιακμάνης όσο και ο Γ. Γ. Γιώργος Τσαπάρας

"Η Ένωσή μας, κατανοεί πλήρως τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι οικογένειες των συναδέλφων μας, ένεκα της οικονομικής κρίσης και την συνεπαγόμενη δυσπραγία και για αυτό διακριτικά, συνετά και με συνέπεια κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση από κανένα παιδί να λείψει το παιχνίδι και η χαρά της δημιουργίας. Δεν πρέπει η αίσθηση της μοναξιάς να στοιχειώσει τα παιδικά τους όνειρα. Καμία οικογένεια δεν είναι μόνη της και κανένα παιδί συναδέλφου δεν είναι μόνο του. Η φιλοσοφία που διακρίνει την Ένωσή μας είναι πως όλοι είμαστε μία οικογένεια και πως μαζί θα αντιμετωπίζουμε τα πάντα!!!

Η Ένωσή μας επενδύει στα παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον της πατρίδας μας!!! Συνεχίζουμε με ζήλο για ένα καλύτερο μέλλον για αυτά και με στόχο την διασφάλιση της παιδικής τους αθωότητας. Βασική μας αρχή είναι πως, όταν σε ζεσταίνει ο ήλιος της παιδικής σου ηλικίας, δεν κρυώνεις ποτέ…!!!"

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.