ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου: Πρέπει να αναδειχθεί η Ενιαία Αγορά και η ψηφιοποίηση στο εμπόριο

0 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 14:23

Στις προτεραιότητες της Φινλανδικής Προεδρίας, που σχετίζονται με τον τομέα του Διεθνούς Εμπορίου και της Ψηφιακής Αγοράς επικεντρώθηκε στη σημερινή τοποθέτησή της στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου παρουσία του Πρέσβη της Φινλαδικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Αφού καλωσόρισε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Antti Rinne  και του Υπουργού Αναπτυξιακής Συνεργασίας και Εμπορίου της Φινλανδίας, Ville Skinnari, όπως παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η κα Ασημακοπούλου επισήμανε ότι πρέπει να ενισχυθεί η Ενιαία Αγορά και να αναδειχτούν οι πτυχές της ψηφιοποίησης στο εμπόριο.

Η κα Ασημακοπούλου υποστήριξε, ότι ο τομέας του Διεθνούς Εμπορίου πρέπει να πλαισιώνεται από συγκεκριμένους κανόνες και πως χρειάζεται να επικαιροποιηθεί το πλαίσιο λειτουργίας του.

Τέλος, αναφερόμενη στο ζήτημα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και τα Σκόπια, η κα Ασημακοπούλου σημείωσε ότι εστιάζει το ενδιαφέρον της, ως Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου, στην προώθηση και στην προστασία των ελληνικών προϊόντων.

Πολιτικό Γραφείο Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου
Πλ. Καλογήρων 3, 173 41 Αγ. Δημήτριος, Τηλ. : 210 3239373, 210 9763223, Τηλ/πία : 210 9739955,
Ηλ. ταχ.: HYPERLINK "mailto:a.asimakopoulou@parliament.gr" a.asimakopoulou@parliament.gr, Ιστοσελίδα : HYPERLINK "http://www.asimakopoulou.gr" www.asimakopoulou.gr

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.