ΑΛΙΜΟΣ

Ο Δήμος Αλίμου βράβευσε τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ: Μάρκος Διαμαντόπουλος 0 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 10:47

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στο δημοτικό θέατρο "Κάρολος Κουν", σε ειδική τελετή, ο Δήμος Αλίμου βράβευσε τις μαθήτριες και τους μαθητές των Λυκείων της περιοχής, που εισήχθησαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. 

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, αφού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα παιδιά, συμπλήρωσε λέγοντας ότι, οι επιτυχίες τους αυτές τους κάνουν όλους υπερήφανους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στις σπουδές τους, τόνισε δε, πως αποτελούν το μέλλον της πατρίδας και της πόλης τους.

Επίσης, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, πραγματοποιήθηκε κλήρωση μέσα από την οποία είκοσι από τα παιδιά, να μεταβούν στις Βρυξέλλες, όπου θα ξεναγηθούν και θα γνωρίσουν από κοντά το κέντρο λήψεως αποφάσεων της Ε.Ε.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης, Γιάννης Μαριόλης, σε συνεργασία με την αεικίνητη Ντόρα Δανοχρήστου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου γονέων, Γιώργο Ρούσσο, κάλεσε τους επιτυχόντες για την παραλαβή των βραβείων τους, τα οποία απένειμαν, ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής, ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Αλεξόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεωργία Πάπας, Μαρία Ξένου, Γιάννης Βέργης, Δανάη Νικολάτου, Μαρία Αραπάκη και Κωνσταντίνος Φαλιέρος.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.