ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ακροάσεις για την Παιδική - Νεανική Χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

0 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 14:16

Η Παιδική-Νεανική Χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, ξεκινάει την έβδομη χρονιά της! Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών ( Δ’ Δημοτικού) έως και 18 ετών, δημότες ή μη. Το ρεπερτόριό της περιέχει ξένη και ελληνική χορωδιακή μουσική. Η συμμετοχή στη Χορωδία πραγματοποιείται έπειτα από ακρόαση και είναι δωρεάν. Οι πρόβες λαμβάνουν χώρα στο κτίριο Θάλειας Διπλαράκου (Ήβης Αθανασιάδου και Τρίτωνος, Π. Φάληρο), κάθε Σάββατο 12:30μμ – 2:30μμ.

Από την περσινή σχολική χρονιά, 2018 – 2019, λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία νέο τμήμα για μικρότερα παιδιά ηλικίας από 5 ετών (Νηπιαγωγείο) έως και 8 ετών (Γ’ Δημοτικού), το οποίο λειτουργεί και ως φυτώριο της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας. Η συμμετοχή και εδώ πραγματοποιείται έπειτα από ακρόαση και είναι δωρεάν. Οι πρόβες λαμβάνουν χώρα στο κτίριο Θάλειας Διπλαράκου (Ήβης Αθανασιάδου και Τρίτωνος, Π. Φάληρο), κάθε Σάββατο 11:30πμ – 12:30μμ.

Ακροάσεις και για τα δύο τμήματα της Χορωδίας θα πραγματοποιηθούν στον χώρο των προβών (κτίριο Θάλειας Διπλαράκου, Ήβης Αθανασιάδου και Τρίτωνος, Π. Φάληρο):

~Σάββατο 14/09/2019:
9:30πμ – 11:30πμ
και
~Σάββατο 28/09/2019:
9:30πμ – 11:30πμ

Στην ακρόαση θα δοκιμαστούν τα παιδιά στην τονική ακρίβεια, στον ρυθμό, στη μουσική και ακουστική αντίληψη αλλά και στην ικανότητα εκμάθησης και αποστήθισης τραγουδιών. Μπορούν επίσης, εάν το επιθυμούν, να ετοιμάσουν ένα τραγούδι της αρεσκείας τους.

Τα αποτελέσματα των ακροάσεων θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά μέσω e-mail μέσα σε μία εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

p.faliro.choirs@gmail.com και στη σελίδα στο Facebook «Παιδική -Νεανική & Γυναικεία Χορωδία Δήμου Π. Φαλήρου»:
https://www.facebook.com/p.faliro.choirs/ .

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.