ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Νέο Προεδρείο, Eπιτροπές και Αντιδημαρχίες στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

2 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 14:07

Σε ιδιαίτερα συναινετικό και θετικό κλίμα συνεδρίασε σήμερα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2019 – 2023 με αποκλειστικό αντικείμενο την εκλογή του νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Την διαδικασία άνοιξε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος υποδέχθηκε και επίσημα τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε «την πανστρατιά όλων για το καλό της Πόλης» όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Επίσης στάθηκε ιδιαιτέρα στο γεγονός της παρουσίας απλών πολιτών που προσήλθαν για την παρακολούθηση της ειδικής αυτής συνεδρίασης, δείγμα του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης για τα τεκταινόμενα στον Δήμο, τονίζοντας ότι αυτό ακριβώς το ενδιαφέρον θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας διεξήχθη υπό την προεδρεία του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας Νίκου Χρυσοβερίδη, ο οποίος μετά από πρόταση του Δημάρχου προτάθηκε και ψηφίσθηκε από το Σώμα, νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. (Επί 37 παρόντων έλαβε 35 ψήφους).Στην θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Κώστας Τεντόμας από την παράταξη του Ανδρέα Δούμα, ενώ στην θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Μελέτιος Βατίστας (διοικούσα παράταξη).

Στην συνέχεια ακολούθησε η εκλογή των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι : Αντώνης Αλιμπέρτης, Μιχάλης Κουμεντάκος , Στέλιος Μαυρακάκης, Γιάννης Βουλγαρέλλης, Μαρία Ζάγκα και Κώστας Μερκουράκης ενώ αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι : Αλέξανδρος Κορόμηλος, Μελέτιος Βατίστας, Δημήτρης Μπόγρης, Ανδρέας Δούμας, Αγγελική Μπεφόν και Αικατερίνη Λίτινα.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν οι : Κώστας Χαρδαβέλλας, Μαρία Τρύφων, Μαρία Μιχαλοπούλου, Νίκος Μιχαλόπουλος, Μανώλης Κωττάκης και Γιάννης Μπίτσικας ενώ αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι : Δημήτριος Μητρέλλος, Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος , Φιλιππόπουλος Νικόλαος , Αλέξης Αναγνωστόπουλος , Αγγελική Μπεφόν και Δέσποινα Αντωνιάδη.

Αντιδήμαρχοι 

Αλέξανδρος Πανταζής, Διοίκησης και Οικονομικών 
Μιχάλης Μιχαηλίδης, Παιδείας 
Νίκυ Γιάκοβλεφ, Πρασίνου και Περιβάλλοντος 
Αλέξανδρος Κορόμηλος, Τεχνικών Υπηρεσιών 
Γιώργος Ασημακόπουλος, Πόλης και 
Ιωάννης Αρκουμάνης, Πρόνοιας 

 

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Νίκος Γιαννιός 10.09.19
Συγχαρητήρια. Ιδού παδίον δόξης λαμπρόν. Καλή επιτυχία στο έργο σας
Απάντηση
ΣΤΕΛ, Γ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Δικηγορος Ε Τ 09.09.19
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡ!Α Δ!Α ΤΟ ΣΥΝΑ!ΝΕΤ!ΚΟ ΚΛ!ΜΑ ε!να! παγ!ς ο Κλε!σθενης Η εμπε!ρ!α του κ Δημαρχου ελπ!ζω θα δατηρησε! αυτο το Ενωτκο κλ!μα .Επ!σης η επ!λογη αντ!δημαρχων , εξ !σου εμπε!ρων ,αλλα κα! συνεννοησ!μων εκπεμπουν Α!Σ!ΟΔΟΞ!Α UTNAM!(π δημαρχος Π ΦΑΛΗΡΟΥ}
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.