ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Απάντηση της Βίκυς Ανδρικοπούλου στις ανεξαρτητοποιήσεις Βουλγαράκη - Κουερίνη

0 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 18:36

Με ανακοίνωσή της η επικεφαλής της παράταξης "Βίκυ Ανδρικοπούλου - Πρώτα το Φάληρο" απαντά στους δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της Τάσο Βουλγαράκη και Νίκο Κουερίνη, οι οποίοι διατυπώνοντας συγκεκριμένες κατηγορίες ανεξαρτητοποιήθηκαν πριν μερικές μέρες από το συνδυασμό της.

Από την πλευρά της η ίδια τονίζει πως δεν σεβάστηκαν τις αρχές ούτε τις υποσχέσεις που έδιναν στον φαληρικό λαό, πως χάριν του συνδυασμού της εξελέγησαν αφού το άθροισμα σε ψήφους και των δύο δεν επαρκή ούτε για μια δημοτική έδρα και δηλώνει πως εκείνη έχει την ευθύνη αν κάποια "αβγά" αποδείχθηκαν κλούβια!

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
"ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ"


Αξιότιμοι Παλαιοφαληριώτες και Παλαιοφαληριώτισες,

οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Βουλγαράκης και Νίκος Κουερίνης που εξελέγησαν με τον Συνδυασμό "ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" με την "συμπεριφορά" τους έθεσαν τους εαυτούς τους εκτός Παράταξης.

Ημέρες καν πριν ορκιστούν, κι άρα αποκτήσουν πολιτική υπόσταση εν τις πράγμασι, έσπευσαν να δηλώσουν ότι αποχωρούν απο την Παράταξη επικαλούμενοι αστειότητες και κατα φαντασίαν λόγους....

Δεν σεβάστηκαν ούτε τις ΑΡΧΕΣ ούτε τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που έδιναν προεκλογικά στον Φαληρικό λαό ούτε και την Παράταξη που τους ΕΞΕΛΕΞΕ!

Κι όταν αναφέρω τους ΕΞΕΛΕΞΕ ο Συνδυσμός " ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" κυριολεκτώ, καθώς το συνολικό άθροισμα των ψήφων και των δυο εξ αυτών, δεν αρκεί για το εκλογικό μέτρο ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑΣ ΕΔΡΑΣ στο Δημοτικό Συμβουλιο Π.Φαλήρου! Αυτό και μόνον αρκεί για να αποδείξει περίτρανα πως οι έδρες ΔΕΝ τους ανήκουν ηθικά τουλάχιστον!

Εκλέγομαι 29 συνεχόμενα χρόνια στο Δήμο Π. Φαλήρου με την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας και το έργο μου είναι γνωστό και καταγεγραμένο. Είναι θλιβερό ο πρωτοεμφανιζόμενος δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Βουλγαράκης και ο μόλις έχοντας διατελέσει παλαιότερα μια τετραετία σύμβουλος Νίκος Κουερινης, να ξεκινάνε την νέα θητεία στο δημοτικό συμβούλιο με μια ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

Βεβαίως ωφείλω κι εγώ να κάνω την αυτοκριτική μου. Εγώ επέλεξα τους συγκεκριμένους να συμμετάσχουν στον Συνδυασμό "ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" κι εγώ έχω την ευθύνη αν κάποια "αβγά" αποδείχθηκαν κλούβια!

Η Παράταξη "ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" βρίσκεται αδιαλλείπτως στις επάλξεις, τιμώντας το ποσοστό των Παλαιοφαληριωτών που μας ψήφισε αλλά κι αυτούς που δεν μας ψήφισαν, με τον ίδιο σεβασμό και την ίδια αυταπάρνηση σας βεβαιώνω πως θα αγωνιστούμε για την υπεράσπιση και μόνον των συμφερόντων των δημοτών μας και της πόλης μας.

Την δημόσια αντιπαράθεση που με μεγάλη αγωνία προσπαθούν να καλλιεργήσουν οι δυο συγκεκριμένοι για την ανύψωση των μικρών τους "εγώ" και με καταληκτικό στόχο την προσωπική τους προβολή ώστε να αυξήσουν αναγνωρισιμότητας.... προς μεγάλη τους λύπη δεν θα την τροφοδοτήσω.

Μια νέα δημοτική περίοδος ξεκινάει με το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο να διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019. Τα βλέμματά σας όπως είνα φυσικό είναι στραμμένα στο να διοικηθεί ο Δήμος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι απο πλευράς μας θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση.

Κατά συνέπεια, είναι καιρός για δουλειά και έργο! Τα προβλήματα δεν περιμένουν, απαιτούν άμεσσες λύσεις κι αυτό το ξέρουμε πολύ καλά όσοι υπηρετούμε με συνέπεια και συνέχεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση εδώ και πολλά χρόνια.

Με μεγάλη εκτίμηση στον Φαληρικό λαό

ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ"


 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.