ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Κλείνει η νότια είσοδος του Παλαιού Φαλήρου λόγω έργων

0 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 11:12

Με σχετικό έγγραφο από την Περιφέρεια Αττικής που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των «Έργων Υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου - Φάση Ά», θα τεθούν άμεσα σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αποκλεισμό της διέλευσης των αυτοκινήτων για ένα μήνα της οδού Ι. Φιξ στον ανισόπεδο κόμβο Παλαιού Φαλήρου (Νότια είσοδος της Πόλης-είσοδος VILLAGE) καθώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανασχεδιασμού και κατασκευής του νέου τμήματος του συγκεκριμένου ανισόπεδου κόμβου.

Από τον ανάδοχο του έργου έχει προβλεφθεί και θα υπάρχει δυνατότητα διέλευσης μόνο για τους πεζούς.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται σε συντονισμό με την ανάδοχο εταιρεία, την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής καθώς και τις υπηρεσίες των Όμορων Δήμων προκειμένου να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή όχληση και ταλαιπωρία για τους οδηγούς και τους χρήστες καθώς και η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Καθώς από το σημείο διέρχονται λεωφορειακές γραμμές και για να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες , παρακαλούνται να ενημερώνονται έγκαιρα από τον ΟΑΣΑ ΑΕ για ενδεχόμενες αλλαγές στην κίνηση των λεωφορείων.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.