ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Πατούλης -Σγουρός: «Συνεργασία και συναίνεση για τα προβλήματα της Αττικής»

0 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019, 19:03

Στην εξεύρεση άμεσων λύσεων στα «σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αττική χωρίς να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος» αποτελεί «μέγιστη προτεραιότητα» από την 1η Σεπτεμβρίου που ξεκινά η θητεία της νέας περιφερειακής Αρχή στην Αττική, συμφώνησαν στη σημερινή συνάντησή τους ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο επικεφαλής της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», Γ. Σγουρός.

«Τα προβλήματα των πολιτών είναι πάνω από κόμματα και ιδεολογικές διαφορές», σημείωσε ο κ. Πατούλης. Επιπλέον, εξέφρασε την πρόθεση να συνεργαστεί «με όλες τις παρατάξεις χωρίς αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, στη βάση των προγραμματικών μας συγκλίσεων και στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής».
 
Συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων Πατούλη και Σγουρού για τα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση και οι δύο εστίασαν στην αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια, μέσα από γρήγορες και ριζικές πρωτοβουλίες. Έμφαση, δε, δόθηκε στην ανάγκη διασφάλισης της κυβερνησιμότητας, προκειμένου να μην υπάρξουν χρονοτριβές στην ανάληψη κρίσιμων αποφάσεων. Στην κατεύθυνση αυτή θα δρομολογηθούν και επιμέρους συνεργασίες ανάμεσα σε στελέχη των δύο παρατάξεων, όπως αναφέρθηκε.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του και ο κ. Σγουρός αποκλείοντας, ωστόσο, κάθε ενδεχόμενο εφαρμογής του άρθρου 1 του πρόσφατου νόμου 4623/2019 περί σύμπραξης παρατάξεων. Τονίζει, δε, ότι «οδηγός των αποφάσεών μας είναι η αγάπη μας για τον θεσμό και την Αττική και η ανταπόδοση της εμπιστοσύνης προς τους χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους ως μία παράταξη ανεξάρτητη στην πράξη που ενεργεί για το συμφέρον των πολιτών της Αττικής και μόνον αυτό».
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.