ΓΔ: 630,72 -0,36% EUR/USD: 1,1373

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Φαληρικά 2019 - Το πολιτιστικό ραντεβού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στο Μπάτη (Πρόγραμμα)

0 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019, 10:54

Ξεκινούν την 1η Σεπτέμβρη "Τα Φαληρικά 2019", το πολιτιστικό ραντεβού, που έχει γίνει πλέον θεσμός στο Παλαιό Φάληρο και που οργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου. 

Ως καθιερωμένος πλέον θεσμός τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2019 θα πραγματοποιηθούν και φέτος στην παραλία του  στο Μπάτη, από την 1η του Σεπτέμβρη έως και τις 14. Οι Παλαιοφαληριώτες και όχι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν μια σειρά εκδηλώσεων με φόντο τη θάλασσα και τον ουρανό με μόνη προαιρετική "υποχρέωση", λίγα τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Για το πολιτιστικό αυτό γεγονός ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος είπε:

"Σε μια χρονιά σημαδιακή για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, η έναρξη των "Φαληρικών 2019" συμπίπτει με την τυπική ανάληψη των καθηκόντων μου που απορρέουν από τη θέση ευθύνης του Δημάρχου. 

Η σύμπτωση δεν είναι τυχαία, αλλά αντιθέτως ενέχει τον συμβολισμό της βαρύτητας που αποδίδουμε στον Πολιτισμό και την αναγνώρισή του ως κεφαλαιώδους τομέα. 

Φέτος συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη θεσμοθέτηση των "Φαληρικών", θεσμό τον οποίο συνεχίζουμε ως κληροδότημα από τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη.

Εκείνο που υποσχόμαστε είναι ότι με βάση αυτόν τον θεσμό, θα εμπλουτίσουμε και θα διευρύνουμε το πολιτιστικό γίγνεσθαι με προτάσεις που θα εστιάζουν στην καινοτομία, αναλαμβάνοντα εναργείς πρωτοβουλίες οι οποίες θα πρωτοστατούν και δεν θα μιμούνται, θα προσθέσουν και δεν θα αποδομούν, ενταγμένες εν τέλει σε μια λογική μακράν αυτής του ατελούς εντυπωσιασμού. 

Η σπουδαία τέχνη είναι πάντα ανοιχτόμυαλη, δεν αρκείται στο λίγο επιδιώκει το βέλτιστο και αυτή ακριβώς η αρχή θα αποτελέσει βασική πηγή έμπνευσης της γενικότερης πολιτικής μας στο Δήμο.

Το πρόγραμμα

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.