ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη στο Λιμεναρχείο Σκιάθου

0 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019, 12:49

Το Λιμεναρχείο Σκιάθου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης, ενώ στην συνέχεια είχε διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες του νησιού, μεταξύ των οποίων ο απερχόμενος Δήμαρχος του νησιού Δημήτριος Πρεβεζάνος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σάκης Ζλατούδης.

Στο Λιμεναρχείο Σκιάθου τον κ. Υπουργό υποδέχθηκαν ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκηση Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Εμμανουήλ Κανάλης και ο Λιμενάρχης Σκιάθου Πλωτάρχης Νικόλαος Κατσάμπας, αλλά και το σύνολο του προσωπικού του Λιμεναρχείου.

Ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Εμμανουήλ. Κανάλης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για την επιχειρησιακή αποστολή του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ ο Πλωτάρχης Ν. Κατσάμπας τον ξενάγησε στα πλωτά μέσα της μονάδος, τα οποία όπως υπογράμμισε βρίσκονται όλα σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο κ. Πλακιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επιχειρησιακό επίπεδο των στελεχών του Λιμεναρχείου Σκιάθου και ευχήθηκε στο προσωπικό ένα ήρεμο και ασφαλές καλοκαίρι.

Στην συνέχεια ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με τον απερχόμενο Δήμαρχο του νησιού κ. Πρεβεζάνο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ζλατούδη, με τον κ. Πρεβεζάνο να επισημαίνει ότι η τελευταία φορά που υπουργός Ναυτιλίας επισκέφθηκε την Σκιάθο ήταν το 1997 !

Ο κ. Πρεβεζάνος ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να λάβει την άδεια για την εγκατάσταση μιας πλωτής εξέδρας προσωρινής πρόσδεσης σκαφών, καθώς επίσης και για τα σχέδια εκσυγχρονισμού και επέκτασης των λιμενικών υποδομών του νησιού, η έγκριση των οποίων έχει καθυστερήσει στις αρμόδιες διευθύνσεις του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κ. Πλακιωτάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Πρεβεζάνο για την ενημέρωση δεσμεύθηκε με την επιστροφή του στο υπουργείο να ζητήσει ενημέρωση για την πορεία του φακέλου για τα έργα εκσυγχρονισμού του λιμένα Σκιάθου. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.