ΑΛΙΜΟΣ

Ιστορίες καλοκαιρινής τρέλας στον Άλιμο - Να ακυρωθούν οι εκλογές ζητά η παράταξη Τσαμήτα

1 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, 22:24

Μία περίεργη δίκη θα διεξαχθεί αύριο 29 Ιουλίου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Πρόκειται για την εκδίκαση της  ένστασης που κατέθεσε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Βαγγέλη Τσαμήτα κατά της παράταξης "Αγαπώ τον Άλιμο" του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη ο οποίος εξελέγη από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 68%. 

Ο εν λόγω υποψήφιος ζητά την ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος και την εκ νέου διεξαγωγή των εκλογών, ενώ παράλληλα ζητά και τον αποκλεισμό της παράταξης του Δημάρχου από την εκλογική διαδικασία. 

Ο Δημήτριος Μαντικός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τσαμήτα που συγκέντρωσε το 8% του εκλογικού σώματος, στην ένστασή του αναφέρει πως στις υποψηφιότητες, μίας γυναίκας και ενός άνδρα υπάρχουν κωλύματα εκλογικότητας. 
 
 «Θα αποδείξουμε ότι οι ισχυρισμοί και τα «επιχειρήματά» εναντίον μας δεν έχουν κανένα ίχνος βασιμότητας και σοβαρότητας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Αλίμου.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

Δεν είναι αστείο: με Ένσταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στενός συνεργάτης του κ. Τσαμήτα ζητάει να ακυρωθούν οι πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές στον Άλιμο και να επαναληφθούν χωρίς τη συμμετοχή της παράταξης «Αγαπώ τον Άλιμο» !!

Ζητάνε, δηλαδή, να ξαναγίνουν εκλογές και να εκλεγεί νέος Δήμαρχος και νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με πλήρη αποκλεισμό της Δημοτικής Παράταξης «Αγαπώ τον Άλιμο» (που στις πρόσφατες εκλογές κέρδισε) !!

Η κίνηση αυτή από την πλευρά Τσαμήτα δείχνει πλήρη περιφρόνηση προς την ετυμηγορία της κοινωνίας και προς την πρόσφατη κρίση των πολιτών.

Όταν χάνεις στην κοινωνία, δεν προσπαθείς να κερδίσεις «με το ζόρι» στα Δικαστήρια. Το να προσπαθείς να αναδειχτείς πάση θυσία Δημοτική Αρχή, όχι από τους πολίτες, αλλά από τα Δικαστήρια, δείχνει νοσηρή εμμονή και πλήρη έλλειψη δημοκρατικού ήθους…

Εμείς, φυσικά, θα παρασταθούμε στο Δικαστήριο, που έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου, και θα αποδείξουμε ότι οι ισχυρισμοί και τα «επιχειρήματά» εναντίον μας δεν έχουν κανένα ίχνος βασιμότητας και σοβαρότητας.

Ταλαιπωρούμαστε, όμως, εμείς και ολόκληρη η πόλη μας εντελώς αδίκως, καθώς μας αναγκάζουν να ασχολούμαστε με αστειότητες και ανούσια πράγματα…

Μπορεί, λοιπόν, οι εκλογές να τελείωσαν προ 2 μηνών, όμως ο τυφλός πόλεμος από μέρος της αντιπολίτευσης συνεχίζεται σταθερά, με ακραίες, παράλογες και αθέμιτες ενέργειες…
Λίγη σοβαρότητα, επιτέλους…

Η ένσταση του Δημητρίου Μαντικού:
Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ 09.08.19
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΡΕΛΑ. ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΖΗΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.