ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Π. Φάληρο: Αναστολή λειτουργίας του 10ου Δημοτικού Σχολείου λόγω μικροφθορών από τον σεισμό

0 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, 00:28

Κλιμάκιο μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, πραγματοποίησε αυτοψίες σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας, που συμμετέχουν στο Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα των χώρων.

Κατά τις αυτοψίες, διαπιστώθηκαν μικρές φθορές στο 10ο Δημοτικό Σχολείο και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση επισκευή τους. Με γνώμονα την πλήρη ασφάλεια παιδιών, εκπαιδευτικών και λοιπών εργαζομένων, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, αποφάσισε την προληπτική αναστολή λειτουργίας του 10ου Δημοτικού Σχολείου, για το υπόλοιπο διάστημα των πέντε ημερών που απομένει έως ότου ολοκληρωθεί το θερινό Πρόγραμμα.

Για αυτό το διάστημα, τα παιδιά του 10ου Δημοτικού θα φιλοξενηθούν στα πλησιέστερα σχολεία που συμμετέχουν στο θερινό πρόγραμμα και πιο συγκεκριμένα στο 1ο
και στο 11ο Δημοτικό.

Η ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων καθώς και ο καταμερισμός των παιδιών στα δυο σχολικά συγκροτήματα, θα γίνει αύριο το πρωί από εκπροσώπους της εταιρίας εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων «ΔΡΩ», στην είσοδο του 10ου Δημοτικού, κατά την ώρα προσέλευσης των μαθητών με τους συνοδούς τους.

 Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ευελπιστεί στην κατανόηση και την συνεργασία γονέων και κηδεμόνων για αυτή την ολιγοήμερη μετακίνηση που έχει σαν στόχο την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών μας.

Τέλος, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας αλλά και τους ιδιώτες μηχανικούς κυρίους Νίκο Δέτση και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, για τις άοκνες εργασίες τους εν μέσω Σαββατοκύριακου, ώστε την Δευτέρα να ξεκινήσει ομαλά η καθημερινή ζωή στην πόλη μας. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.