ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Summer Sales @ Athens Metro Mall

0 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, 13:22
Με εκπτώσεις έως -70% οι ντουλάπες γεμίζουν και η καλοκαιρινή διάθεση ανεβαίνει στα ύψη στο ΑTHENS METRO MALL!

Στο ATHENS METRO MALL το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με απίθανες εκπτώσεις, μοναδικές εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! Από τις 08 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου, ανακάλυψε όλα τα αγαπημένα σου brands έως 70% και γέμισε τις καλοκαιρινές σου ντουλάπες με όλα όσα χρειάζεσαι λίγο πριν φύγεις για διακοπές! Παράλληλα, με αγορές 30€ και άνω παίρνεις μέρος στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσει ένα φανταστικό τριήμερο* στο ξενοδοχείο Thalatta Seaside Hotel και πολλά καλοκαιρινά δώρα**!

Εσύ θα χάσεις αυτή την ευκαιρία; Μην ξεχάσεις! Ακόμα και αν δεν καταφέρεις να κάνεις τις αγορές σου μέσα στην εβδομάδα, την Κυριακή 14 Ιουλίου τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα είναι ανοιχτά για να απολαύσεις Κυριακάτικο Shopping στις πιο προνομιακές τιμές!

HAPPY FAMILY WEEKENDS

Τα Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL συνεχίζονται και κάνουν κάθε στιγμή του Ιουλίου διασκεδαστική για γονείς και παιδιά! Κάθε Σάββατο και Κυριακή στο 3ο και 4ο επίπεδο, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσου, να απολαύσουν ατέλειωτο παιχνίδι και να πάρουν μέρος σε αυτοσχέδιες κατασκευές με απλά υλικά και πολλή φαντασία! Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι με ελεύθερη είσοδο και τα διαδραστικά παιχνίδια και εργαστήρια περιμένουν όλη την οικογένεια, για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.

* Ισχύει με την επιδείξη αποδείξεων 30€ και άνω της ίδιας ημέρας στο info desk (επίπεδο 1) και με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής ένα κουπόνι ανά άτομο ανά ημέρα. Η κληρώση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 30/08/2019.

** Ισχύει από 08/07/2019 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με την επίδειξη αποδείξεων 10€ και άνω της ίδιας ημέρας στο info desk (επίπεδο 1) και με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής ένα δώρο ανά άτομο ανά ημέρα. Κατά τη διάρκεια της προσφοράς, όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι 5 φορές.

*ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 08 Ιουλίου 2019 έως και τις 30 Αυγούστου 2019, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2019, θα κερδίσουν ως δώρο τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Τhalatta Sea Side.

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, αξίας τριάντα (30) ευρώ και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall), από τις 08 Ιουλίου 2019 έως και τις 30 Αυγούστου 2019.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) στις 30 Αυγούστου 2019 και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον κανονισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να ακυρώσει τον διαγωνισμό ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.