ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώτης Κόνσουλας: Δεσμεύθηκα εγγράφως για την παραχώρηση της βουλευτικής μου αποζημίωσης

0 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, 12:07

Εγγράφως δεσμεύθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ανατολική Αττική Παναγιώτης Κόνσουλας ότι θα τηρήσει την υπόσχεση παραχώρησης της βουλευτικής του αποζημίωσης, εφ' όσον εκλεγεί και για όλη την περίοδο, στο "Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης". 

"Πιστεύοντας ακράδαντα" δήλωσε, "ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ  πρέπει να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ πάνω απ’ όλα στον ΠΟΛΙΤΗ, κάνω ΠΡΩΤΟΣ το βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ, εφόσον εκλεγώ με την στήριξη των πολιτών της Ανατολικής Αττικής στις 7 Ιουλίου 2019, ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Βουλευτική μου Αποζημίωση και για όλη την περίοδο της θητείας μου, στο «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS» ΒΑΡΗΣ.

Δεδομένου ότι οι πολίτες είναι δικαιολογημένα επιφυλακτικοί απέναντι σε προεκλογικές εξαγγελίες, δεσμεύσεις κι ανακοινώσεις, την Παρασκευή 28/06 δεσμεύτηκα εγγράφως και με την επίσημη σφραγίδα του Ελληνικού Κράτους, με επιστολή δέσμευσης την οποία και παρέδωσα με πολλή συγκίνηση, στον Διευθυντή του "Παιδικού Χωριού SOS" Βάρης κύριο Επαμεινώνδα Λοράνδο.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ της είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ!" 


Παναγιώτης Κόνσουλας
Υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής
στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.