ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Σωφρόνης: Καλωσορίζω τον κ. Φιλίππου στο δρόμο της λογικής

0 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, 09:43

"Όσο «έσκισε» ο Τσίπρας τα μνημόνια, άλλο τόσο θα «σκίσει» τη σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης ο κ. Φιλίππου", δηλώνει σε επιστολή του ο απερχόμενος δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης και συνεχίζει: 

"Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί για πρώτη φορά σε δημόσια δήλωση του, ο απερχόμενος αντί περιφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Π. Φιλίππου αναγνωρίζει ότι είναι χρήσιμο κι απαραίτητο ένα έργο που μέχρι πρόσφατα κατηγορούσε. Το έργο για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης. Καλωσορίζω λοιπόν τον κ. Φιλίππου στο δρόμο της λογικής.

Όσον αφορά τον έλεγχο της σύμβασης, του υπενθυμίζω ότι τόσο ο διεθνής διαγωνισμός, όσο και η σύμβαση, έχουν ελεγχθεί κι εγκριθεί από το αρμόδιο θεσμικό όργανο του Κράτους, το Ελεγκτικό Συνέδριο. Όσο λοιπόν και να αμφισβητεί τη σύμβαση για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, η αλήθεια είναι αδιαμφισβήτητη.

Αν πιστεύει όμως ο κ. Φιλίππου ότι μπορεί να υποκαταστήσει το Ελεγκτικό Συνέδριο και τους θεσμούς του Κράτους, στηριζόμενος απλά και μόνο στην εκλογή του, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα το κάνει αυτό.

Τον περιμένω μετά την 1η Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο και τότε είμαι βέβαιος ότι θα διαπιστώσουμε όλοι πόσο πολύ απέχουν οι μετεκλογικές «φανφάρες» του κ. Φιλίππου από την πραγματικότητα.

Για ένα πράγμα να είναι βέβαιος. Δεν πρόκειται να του επιτρέψω να βλάψει τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας. «Πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ», που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε αδιέξοδα και δίχασαν το λαό μας, στο Δήμο Σαρωνικού δεν θα περάσουν.

Γεώργιος Β. Σωφρόνης
Δήμαρχος Σαρωνικού"

Να θυμίσουμε πως ο κ. Φιλίππου δήλωσε πρόσφατα: «Σε ό,τι αφορά το έργο του ηλεκτροφωτισμού, η θέση μας είναι σταθερή και συνεπής. Το έργο το θεωρούμε αναγκαίο, ως εκ τούτου το συμπεριλαμβάνουμε στα μεγάλα έργα. Συνοδεύεται όμως από μια λεόντεια σύμβαση που χρεώνει τους δημότες και τον Δήμο μας, παράλογα και προκλητικά. Ρητά και κατηγορηματικά λοιπόν θα ελέγξουμε με όλα τα εργαλεία που διαθέτουμε τη σύμβαση αυτή".


 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.