ΑΛΙΜΟΣ

Μετεκλογικά ευχαριστήρια κεράσματα στον Άλιμο

Του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ "V" 1 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, 12:19

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να τελείωσαν, όμως, δεν τελείωσαν και οι εκδηλώσεις  εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων, ειδικότερα αυτών που ήταν με τις παρατάξεις δημάρχων, οι οποίοι κέρδισαν από την πρώτη Κυριακή, και μάλιστα με εντυπωσιακά ποσοστά, όπως συνέβη στο Δήμο Αλίμου, όπου τον νικητή δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, εμπιστεύθηκαν επτά στους δέκα συμπολίτες του. 

Οι εκλεγέντες με το ψηφοδέλτιό του λοιπόν, δημοτικοί σύμβουλοι, Νίκος Αλεξόπουλος και Χρήστος Γκιόλιας, ξεχωριστά ο καθένας, συναντήθηκαν με φίλους τους σε γνωστά στέκια της πόλης, προκειμένου να πιούν ένα ποτήρι κρασί και να τους ευχαριστήσουν για την στήριξή που τους παρείχαν, καθ' όλη την προεκλογική περίοδο.

Στις συναντήσεις αυτές, το "παρών" έδωσε και ο δήμαρχος κος Κονδύλης, που, πέραν της ατομικής προσπάθειας του κάθε υποψηφίου του, εξήρε και την, γενικότερα, καλή συνεργασία όλης της ομάδας του, ώστε, όχι μόνο να κερδίσουν, αλλά να έχουν πλέον και μία άνετη πλειοψηφία μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την δική τους μεριά, τόσο ο Νίκος Αλεξόπουλος όσο και ο Χρήστος Γκιόλιας, εξήγησαν ότι, οι βασικοί λόγοι που επέλεξαν να συμμετάσχουν στον συνδυασμό "Αγαπώ τον Άλιμο", του επανεκλεγέντος δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, ήταν, μεταξύ άλλων, η συνέπεια, η αποτελεσματικότητά και οι γνώσεις του πάνω στα αυτοδιοικητικά θέματα μα, περισσότερο από όλα, η καθαρότητα του λόγου του και βέβαια, η σωστή διαχείριση των οικονομικών του δήμου.


Ο οικοδεσπότης Χρήστος Γκιόλιας, όρθιος [πρώτος αριστερά], με φίλους του. Μεταξύ τους, στην κάτω σειρά, η πρώτη σε ψήφους και επανεκλεγείσα Αντιδήμαρχος Αλίμου, Αναστασία Σιμητροπούλου, ανάμεσα στον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο, νυν Αντιπρόεδρο του ΘΟΠΑΑ, Νίκο Αλβανό [δεξιά] και τον δημοτικό σύμβουλο, τ. Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αλίμου, Δημήτρη Δημάκη [αριστερά].


Το ζεύγος Γκιόλια, με τον πρώην δήμαρχο Αλίμου, Αργύρη Αργυρίου [αριστερά], την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ομίλου Αλίμου [Π. Ο. Κ.], Τάνια Δούδη και τον σύζυγό της, Χρήστο Δούδη, μπροστά στον φακό του "V".


Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Αλβανός, ανάμεσα στους αντιδημάρχους, Αναστασία Σιμητροπούλου και Αρτέμη Καραμολέγκο, με φίλους της παράταξης, "Αγαπώ τον Άλιμο".


Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ανάμεσα στους, Αργύρη Αργυρίου και Χρήστο Γκιόλια.


Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με φίλους της παράταξής του, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Χρήστου Γκιόλια.


Η ευρωβουλευτής της Ν. Δ. Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, στην συγκέντρωση του Νίκου Αλεξόπουλου.


Ο π. δήμαρχος Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου και η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, που στήριξαν την υποψηφιότητα του Ν. Αλεξόπουλου.


Ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Κώστας Μαντζουράνης, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Αμπελακίων, Ειρήνη Κονδύλη, δήλωσαν "παρών",  στο κέρασμα του Νικ. Αλεξόπουλου.


Ο Νίκος Αλεξόπουλος, ανάμεσα στους δύο πρώην δημάρχους Αλίμου, Κων/νο Μαντζουράνη και Αργύρη Αργυρίου.


Η Χαρά Γιαννοπούλου, με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τον οικοδεσπότη δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Αλεξόπουλο.


Ελένη Γυπαράκη, Νίκος Αλεξόπουλος και Νικολέττα Δασκαλάκη.
Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με τον Νίκο Αλεξόπουλο, μπροστά στον φακό του "V".


Αριστερά, η Αντιδήμαρχος Αλίμου και επανεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος, Λουκία Μελισσαράτου, με την Χαρά Γιαννοπούλου.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλαμακιώτισσα 18.06.19
Συγχαριτήρια και στους δύο και στον δήμαρχό μας.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.