ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Κατάσχεση λογαριασμών της ΕΤΑΔ για 44 εκ. από τον Όμιλο Μαντωνανάκη

0 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, 09:07

Η Αττικός Ηλιος, που ανήκει στον όμιλο Μαντωνανάκη, που διαχειρίζεται το Grand Resort Lagonissi, προχώρησε στην αναγκαστική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Η συγκεκριμένη κίνηση ακολουθεί τη νο- μική διαδικασία, που έχει κινήσει ο όμι- λος για την καταβολή οφειλών 44 εκατ. ευρώ της ΕΤΑΔ προς την Αττικός Ήλιος, εξαιτίας της μη τήρησης από την πρώτη της σύμβασης παραχώρησης της έκτα- σης στο Λαγονήσι.

Νομικοί κύκλοι του ομίλου αναφέρουν ότι "η συμβατική παράβαση εκ μέρους της ΕΤΑΔ είχε διαγνωστεί με διαιτητική απόφαση και, καθώς ο όμιλος Μαντωνανάκη ανέμενε την συμμόρφωση της ΕΤΑΔ, η οποία δεν έγινε ποτέ, υποχρεώ- θηκε να προβεί στο ακραίο μέτρο της κα- τάσχεσης των τραπεζικών λογαριασμών".

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες δέσμευσαν χθες (13/6) τους λογαρια- σμούς και θα πρέπει να αποδώσουν στον όμιλο ποσό έως 44 εκατ. ευρώ, πριν αποδοθούν και πάλι στην ΕΤΑΔ οι λογαριασμοί.

Από την πλευρά της η ΕΤΑΔ, αναμένεται να ζητήσει ανακοπή εκτέλεσης των κα- τασχέσεων, καθώς σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να εκδόσει ενημερότητα, ούτε να πραγματοποιήσει πληρωμές. 

bnbdaily.gr 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.