ΓΔ: 632,97 -0,61% EUR/USD: 1,1297

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη (foto & video)

1 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, 17:08
Ο Διονύσης Χατζηδάκης αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας - Διεκδικεί μία θέση στη Βουλή των Ελλήνων - Είναι υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα της Αθήνας με τη Ν.Δ.

Μετά από 17 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου μια σεμνή αλλά συγκινητική εκδήλωση αποχαιρετισμού καθώς ο Διονύσης Χατζηδάκης στις προσεχείς Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα. 

Εκτός από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, τους εργαζόμενους στο Δήμο, τους δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις και τις διοικήσεις των νομικών προσώπων του Δήμου, το παρόν στη συγκινητική εκδήλωση έδωσαν και φίλοι του απερχόμενου δημάρχου καθώς και πλήθος δημοτών οι οποίοι με κάθε τρόπο εξέφρασαν την αγάπη τους για τον άνθρωπο που άλλαξε το Παλαιό Φάληρο με το σημαντικό του έργο. 

Εκ μέρους των υπαλλήλων του Δήμου μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου τους Παναγιώτης Δράκος ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη συνεχή προσφορά του στο Δήμο. 

"Επί των ημερών σας το Παλαιό Φάληρο αναβαθμίστηκε και έγιναν έργα ζωής και πνοής για τους κατοίκους" είπε. "Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές στο νότιο τομέα και είμαστε σίγουροι ότι και εκεί θα επιτύχετε και θα φροντίζετε πάντοτε για το καλό του δήμου μας". 

Στη συνέχεια του απένειμε ένα αναμνηστικό για να θυμάτε πάντα όλους τους εργαζομένους του δήμου. 

Ο Διονύσης Χατζηδάκης φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στους φίλους και συνοδοιπόρους υπαλλήλους και στελέχη του δήμου σε αυτό το μέγάλο, δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό και όμορφο ταξίδι έχοντας πλήρη επίγνωση της ύψιστης τιμής που του έγινε από τον Φαληρικό λαό αλλά και της ευθύνης που ανέλαβε όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα σε μια περίοδο όπως τα τελευταία χρόνια με κύρια χαρακτηριστικά τους δημοσιονομικούς περιορισμούς και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά "ότι πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και ενότητας, η οποία είχε ως κοινό παρανομαστή την ανιδιοτελή αγάπη για την Πόλη και την πίστη στις αρχές της χρηστής διαχείρισης και της λογοδοσίας με μοναδικό φάρο πορείας την ουσιαστική ειλικρινή δράση προς όφελος των κατοίκων και των δημοτών. Και όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά εν μέσω αυστηρών δημοσιονομικών περιορισμών αλλά και σημαντικών κρίσεων, κατορθώσαμε να διαφυλάξουμε την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του Δήμου στέλνοντας ένα μήνυμα αξιοπιστίας, σταθερότητας και εμπιστοσύνης προς την Φαληρική κοινωνία με στόχο την βέλτιστη εκμετάλλευση των πόρων που, από το υστέρημά του, μας διέθεσε ο δημότης. Επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμβολή τους στο έργο του και διαβεβαίωσε ότι και στο μέλλον, θα είναι πάντα ένθερμος υποστηρικτής και συμπαραστάτης της νέας Δημοτικής Αρχής, σε όποια θέση βρεθεί και ταχθεί από τον λαό του Νότιου τομέα. 

Απευθυνόμενος στον νέο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο μίλησε για: "τον σημαντικό συνεργάτη του αλλά και φίλο του που αναλαμβάνει σε μια περίοδο που η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ισχυρή και έμπειρη ηγεσία και ευχήθηκε και δήλωσε σίγουρος ότι θα τα καταφέρει". 

Και συπλήρωσε: "Θέλει αγώνα, θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια και ελπίζω όλοι όσοι επικαλούνται το καλό του Φαλήρου θα συνταχθούν και θα σε στηρίξουν". Ο νέος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος απευθυνόμενος στον Διονύση Χατζηδάκη σημείωσε: "η τιμή είναι μεγάλη και η ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη να διαδέχομαι τον Διονύση Χατζηδάκη. Πίστευα και πιστεύω στην αξία της συναίνεσης και της συνεννόησης και πιστεύω πως αυτό είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί και θα ενισχυθεί η νέα μας Δημοτική Αρχή. Θέλω να σε ευχαριστήσω Δήμαρχέ μας για την παραγωγική συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας. Στα χρόνια που πέρασαν, ηγηθήκατε επάξια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σταθήκατε δίπλα στους Δημοτικούς Συμβούλους και το προσωπικό, αρωγός στις προσπάθειές μας και συμπαρασταθήκατε στο δύσκολο έργο μας, αφήνοντας το δικό σας αποτύπωμα. Είμαι σίγουρος ότι από όποια θέση στο μέλλον βρεθείτε, θα εξακολουθήσετε να μας στηρίζεται και να μας υποστηρίζετε". 

O απερχόμενος δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης και ο νέος δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ανάμεσα στους Γιώργο Βασιλείου, Γιώργο Καραμαρούδη, Κώστα Μερκουράκη και Γιάννη Φρέρη. 
Όρθιοι: Γιάννης Φρέρης, Κων. Μερκουράκης, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Αγγελική Ξυνού, Βαρβάρα Μιχαηλίδου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξανδρος Κορόμηλος, Ντίνος Νικολαϊδης. Καθιστοί: Γιώργος Καραμαρούδης, Διονύσης Χατζηδάκης, Γιάννης Φωστηρόπουλος και Γιώργος Βασιλείου.

Στέλιος Μαυρακάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αλέξανδρος Πανταζής.
Ο Αλέξανδρος Πανταζής ανάμεσα στις Αννίτα Δεκουλάκου και Μυρτώ Παπαδοπούλου.


Μαρία Μπούρκουλα, Διονύσης Χατζηδάκης και Νικόλας Κονταρίνης. 


Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανάμεσα στις κυρίες Δεκουλάκου και Παπαδοπούλου. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΣΤΥΛ ΓΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ δικηγορος ΕΤ πρΕπ βοηθ καθηγητ Ποινικου δικαιου Παν/μιου ΠΑΝΤΕΙΟυ π δημαρχος π φαλ 15.06.19
ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΝμη κληθεις Πιστευω οτι ειμαι φιλος και του απερχομενου και του Νεου δημαρχουΑλλωστε το απεδειξα κατα τας εκλογας (θα μου πητε! τελειωσαν)!!Με την ιδιοτητα του πρωην και διατελεσαντος 25 ετη Δικηγορου του Δημου και , περαν αυτου και αρχηγου μειζονος μειοψφιας με χρισμα ΝΔ καποιος επρεπε να με καλεσει ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,,,,ευχομεθα καλην επιτυχιαν εις τον απερχομενον κ δημαρχον ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΝ Εις τον νεον δημαρχον κ Ι Φωστηροπουλον ν ακολουθησει τα ''χναρια'' του απερχομενου Εγω ΑΓΑΠΩ ΤΟ Π ΦΑΛΗΡΟ και αυτους που εργαζονται δι αυτοΠαρελαβα χωραφια περιβολια με φυστικες και συκες και χωματοδρομους και περεδωσα 65χιλ ασφαλτ Υπηρχαν μονον 65 Και δεν εχω διεκδικησει αποζημιωσιν -εχω αναγνωρισθει δικαιουχος-εκτασεως επι της Παλαιολογου εναντι κοτοπουλα ΛΑΜΠΡΟΥ ΟΘΕΝ ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ,,,,,,,,,και να τιματε τους τιμωντας σας Π ΦΑΛΗΡΟΝ 14-6-19
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.