ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργία Μαρτίνου και Διονύσης Χατζηδάκης δύο άξιες υποψηφιότητες της Ν.Δ.

Του Νικόλα Κονταρίνη 1 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, 20:09

Βλέποντας τα όσα προκλητικά συμβαίνουν εδώ και 4, 5 χρόνια από τους, βουλευτές της κυβέρνησης, αλλά και από τους πρώην συνεταίρους τους (ΑΝΕΛ), με τους διορισμούς ολόκληρων οικογενειών στο Δημόσιο και την εξαργύρωση του "Ναι σε όλα", προκειμένου να βολευτούν στις "χρυσοφόρες" αναπαυτικές καρέκλες των Βρυξελλών ή, των Υπουργείων, αισθάνομαι όλο και περισσότερο δικαιωμένος με τις επιλογές μου να στηρίξω με την ψήφο μου ή, την υπογραφή μου, πρόσωπα που δεν ήλθαν στην πολιτική για να εισπράξουν, να "τακτοποιηθούν" δηλαδή οικονομικά, αλλά μόνο για να δώσουν.

Τέτοια πρόσωπα, δεν συναντάς βέβαια μόνο στον χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, μα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με καθαρό λόγο, εντιμότητα και συνέπεια, στον μέγιστο βαθμό.

Ως δύο άκρως χαρακτηριστικά παραδείγματα, μπορούμε να αναφέρουμε την βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής (τ. Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής), Γεωργία Μαρτίνου και τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη

Στο σημείο αυτό, και για όσους δεν το γνωρίζουν, αξίζει να πούμε πως η κυρία Μαρτίνου, πριν μπει στη Βουλή, είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, με το ψηφοδέλτιο του επιτυχημένου και ιδιαιτέρως απαιτητικού δημάρχου, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, ο οποίος της ανέθεσε καθήκοντα αντιδημάρχου, στο δύσκολο πόστο της καθαριότητας που, εκτός των άλλων και κατά γενική ομολογία, υπηρέτησε με περισσή υπευθυνότητα.

H Γεωργία Μαρτίνου μετά την Τοπική Αυτοδιοίκηση πέρασε στην κεντρική πολιτική σκηνή όπου και παραμένει αφού θα είναι και πάλι υποψήφια βουλευτής στον Ανατολικό Τομέα της Αττικής με τη Ν.Δ.

Όσον αφορά στην πορεία του επί 17 συνεχή χρόνια εκλεγόμενου με πολύ υψηλά ποσοστά δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διον. Χατζηδάκη, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Νέα Δημοκρατία θα έχει στην δύναμή της άλλον έναν βουλευτή αύριο, αφού ως γνωστό, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αττικής καταγράφοτας ισχυρό ρεύμα που τον φέρνει δημοσκοπικά στις πρώτες θέσεις.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 16.06.19
Άξιοι άνθρωποι και τους πρέπει η ψήφος των πολιτών!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.