ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο - Βίκυ Ανδρικοπούλου: "Δεν στηρίζω τον Γιάννη Φωστηρόπουλο"

0 30 ΜΑΙΟΥ 2019, 13:50

Για τη λεζάντα μιας φωτογραφίας από την επίσκεψη του Γιώργου Πατούλη στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου όπου διατυπωνόταν με καθαρά ερωτηματικό τρόπο μήπως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο επιδέχεται κι άλλων ερμηνειών, λάβαμε δήλωση από την υποψήφια δήμαρχο Βίκυ Ανδρικοπούλου με τον κατηγορηματικό τίτλο "Καμία στήριξη στον Γιάννη Φωστηρόπουλο από την Ανδρικοπούλου". 

Πριν δημοσιεύσουμε την ουσιωδέστερη παράγραφο του mail της κυρίας Ανδρικοπούλου θα πρέπει να πούμε πως στην επίμαχη φωτογραφία εικονίζονται οι Πατούλης, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Ανδρικοπούλου και  όσοι άλλοι βρέθηκαν σ' αυτή τη συνάντηση να ενώνουν τα χέρια για να τονίσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη. "Όλοι εκδήλωσαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη. Παρούσα και η υποψήφια δήμαρχος Βίκυ Ανδρικοπούλου. Ένα στιγμιότυπο με... πολλές ερμηνείες, μήπως;" έγραφε η λεζάντα. 

Η κυρία Ανδρικοπούλου θεωρώντας προφανώς ότι η συγκεκριμένη λεζάντα παρά τον ερωτηματικό της τύπο αφήνει κατά την άποψή της υπόνοιες στήριξης προς τον Γιάννη Φωστηρόπουλο, απέστειλε δήλωση στο vimaonline.gr λέγοντας κατηγορηματικά "ότι καμία συμφωνία για συνεργασία  δεν έχει γίνει μεταξύ Ανδρικοπούλου - Φωστηρόπουλου. Να γίνει ξεκάθαρο από το έγκριτο μέσο που εκπροσωπείτε ώστε να αποσαφηνιστει πλήρως η αλήθεια στην ευαίσθητη περίοδο που διανύουμε λίγες μέρες πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής". 

 
Αναφορικά με ανάρτηση της κ. Ανδρικοπούλου στην προσωπική της σελίδα στο fb. Η επίμαχη φωτογραφία που μας έστειλε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί και με άλλες ήταν ενταγμένη στο ρεπορτάζ με τίτλο "Οι δήμαρχοι Χατζηδάκης και Κωνσταντάτος στηρίζουν Πατούλη". Συνεπώς η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν αποτέλεσε αποκλειστικό αντικείμενο του ρεπορτάζ ούτε είχε ειδικό τίτλο στο vimaonline.gr.

Επιπλέον, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το τι ακριβώς συμβαίνει στο Παλαιό Φάληρο, ειδικότερα αυτή την περίοδο. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με εντιμότητα στη δημοσιογραφική κάλυψη και δεν χρειάζεται τώρα να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. 

Όσον αφορά στις "στηρίξεις" θεωρούμε πως είναι υπερεκτιμημένη ως πρακτική.  

  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.