ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οι δήμαρχοι Χατζηδάκης και Κωνσταντάτος στηρίζουν Πατούλη

0 29 ΜΑΙΟΥ 2019, 15:45

Την εμπιστοσύνη τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη εξέφρασαν οι Δήμαρχοι Π. Φαλήρου Δ. Χατζηδάκης και Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτος

Γ. Πατούλης: «Θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους Δήμους και όλοι μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα για να αλλάξει οριστικά πρόσωπο η Αττική»


Διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Π. Φαλήρου Δ. Χατζηδάκη και Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτο είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Οι Δήμαρχοι εξέφρασαν τη στήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Πατούλη και εξήραν το αυτοδιοικητικό έργο του, επισημαίνοντας ότι σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε διακρίθηκε για τη διεκδικητικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, τους ευχαρίστησε και σημείωσε πως πρόκειται για άξιους Δημάρχους, με ορατό και μετρήσιμο έργο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την «επόμενη μέρα» στην Αττική και υπογραμμίστηκε η ανάγκη διεύρυνσης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Έμφαση δόθηκε στις σημαντικές προοπτικές που ανοίγονται από την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου με τον κ. Πατούλη να επισημαίνει ότι είναι προτεραιότητα η άμεση αξιοποίηση της λεγόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρας, προς όφελος των πολιτών και εστίασε στην ανάγκη στήριξης της επένδυσης στο Ελληνικό. «Μια επένδυση που αν υλοποιηθεί, με καθαρούς κανόνες , σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, με σεβασμό στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της ευρύτερης περιοχής, μπορεί να καταστήσει την περιοχή έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, να δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» τόνισε και πρόσθεσε: «Θα στηρίξουμε την επένδυση και σε συνεργασία με όλους τους όμορους Δήμους θα σχεδιάσουμε έργα και παρεμβάσεις, που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε όλες τις περιοχές».


Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Γιώργου Πατούλη στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου. 
Στη φωτογραφία ανάμεσα στους δύο υποψήφιους δημάρχους Γιάννη Φωστηρόπουλο και Ανδρέα Δούμα που πέρασαν στο δεύτερο εκλογικό γύρο. 

Όλοι εκδήλωσαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη. Παρούσα και η υποψήφια δήμαρχος Βίκυ Ανδρικοπούλου. Ένα στιγμιότυπο με... πολλές ερμηνείες, μήπως;  
 Στο δημαρχείο της Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και Γιώργος Πατούλης υπό το βλέμα του Χάρη Πασβαντίδη. Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.