ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι πρώτοι των πρώτων σε σταυρούς στα νότια

0 29 ΜΑΙΟΥ 2019, 13:46

Πρωταθλητές της κάλπης θα μπορούσαμε να ονομάσουμε τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων (είτε εξελέγησαν από την πρώτη Κυριακή, είτε έχουν και τη δεύτερη Κυριακή μπροστά τους), που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. 

Όμως, πέραν αυτών, αρκετοί είναι κι εκείνοι, που τους ακολουθούν, συγκεντρώνοντας έναν αξιοζήλευτα μεγάλο αριθμό ψήφων.  

Στους δήμους της νότιας Αθήνας  πρωταθλητές αναδεικνύονται: 

Στο Δήμο Γλυφάδας, ο Περικλής Δορκοφίκης "σταυρώθηκε" από 3065 συμπολίτες του. Ο εν λόγω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου που επανεξελέγη με ποσοστό 79,07%.

Στο Δήμο Αλίμου, η υποψήφια με την παράταξη "Αγαπώ τον Άλιμο" του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη (εξελέγη από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 68,27) Αναστασία Σιμητροπούλου, συγκέντρωσε ρεκόρ ψήφων. Ψηφίστηκε από 2593 ψηφοφόρους.  

Στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, ο υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, "Ενωμένη Πόλη" (εξελέγη από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 68,23), Κώστας Μηνόπουλος, έλαβε 1983 σταυρούς.  

Στο Παλαιό Φάληρο, ο νεοεισερχόμενος στα δημοτικά πράγματα με την παράταξη του Γιάννη Φωστηρόπουλου, "Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο", Νίκος Χρυσοβερίδης, γιος του πρώην δημάρχου Γιώργου Χρυσοβερίδη, συγκέντρωσε 1812 σταυρούς. 

Στο Δήμο Καλλιθέας, ο Δημήτρης Μπαρμπάκος, υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και με ενσωματωμένο το 100% των ψήφων, πήρε 1606 σταυρούς. 

Στο Δήμο Νέας Σμύρνης, ο υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη, Χατζαντουριάν Μαρκάρ - Ευάγγελος, πήρε 1472 σταυρούς (με ενσωμάτωση σταυρών 96,85). 

Στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, η υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, Μαρία Μπραϊμνιώτη, πήρε 1342 σταυρούς

Στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, ο Άγγελος Γαβαλάς, υποψήφιος με την παράταξη της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, πήρε 1062 σταυρούς. 

Στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, ο Γιώργος Φέλλας, υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου, που εξελέγη από την πρώτη Κυριακή, πήρε 903 σταυρούς. 

Στο Δήμο Ηλιούπολης, ο υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, Ευστάθιος Ψυρρόπουλος, πήρε (με ενσωμάτωση σταυρών στο 97,76%) πήρε 829 σταυρούς. 

* Με το νέο νόμο του "Κλεισθένη Ι" η πρώτη Κυριακή εκλέγει τους δημοτικούς συμβούλους, ενώ τη δεύτερη, εκλέγεται ο δήμαρχος ανάμεσα στους δύο πρώτους. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.