ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Γιάννης Φωστηρόπουλος: Απόψε δώσατε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης

0 25 ΜΑΙΟΥ 2019, 00:46

Την κεντρική του ομιλία, μπροστά σε ένα πολυπληθές και θερμό ακροατήριο έδωσε την Παρασκευή 24 Μαϊου, στην πλατεία του Φλοίσβου ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος. 

Δεκάδες παλαιοφαληριώτες γέμισαν την πλατεία του Φλοίσβου χειροκροτώντας θερμά τον υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος είπε απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες του: "Απόψε δώσατε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης". 

Την εκδήλωση του Γιάννη Φωστηρόπουλου προλόγισε ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης και στη συνέχεια μίλησε ο απερχόμενος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα με τη Ν.Δ. Διονύσης Χατζηδάκης. Αναφέρθηκε στα χρόνια που ο υποψήφιος δήμαρχος ασχολείται με τα κοινά του Παλαιού Φαλήρου, με πόση ευσυνειδησία υπηρέτησε τους συνδημότες του απ' όποια θέση βρέθηκε, πόσο καλά γνωρίζει τα ευρωπαϊκά προγράμματα, πράγμα πολύ σημαντικό για ένα δήμο, αφού αυτά αποτελούν μια πολύ σημαντική πηγή εισροής πόρων την ώρα που υπάρχει διαρκής μείωση από την κεντρική διοίκηση τονίζοντας παράλληλα, πως ο Γιάννης Φωστηρόπουλος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη λειτουργία του Δήμου. 

Αναφερόμενος στη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο ίδιος, αφού από την παράταξή του υπάρχουν τρεις υποψήφιοι, τους οποίους θεωρεί όλους τους παιδιά του, είπε πως πιστεύει πως γνωρίζουν προς τα που χτυπά η καρδιά του.

Έκλεισε δε την ομιλία του λέγοντας "καλά θα κάνουμε να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή".   

Για το Γιάννη Φωστηρόπουλο μίλησαν επίσης η βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Βαγγέλης Αυγουλάς, δημοτικός σύμβουλος Ιλίου. 

Ως άτομο με ειδικές ανάγκες ο Βαγγέλης Αυγουλάς είπε πως "είδε" το Παλαιό Φάληρο μέσα από τα μάτια του Γιάννη Φωστηρόπουλου με τον οποίο συναντήθηκαν πολλές φορές για σχολικά θέματα. 

Μέσα από αυτές τις συναντήσεις, είπε, κατάλαβε την ανησυχία και τη φροντίδα που έχει για τη νέα γενιά και πιστεύει πως αυτός θα φροντίσει ώστε τα νέα παιδιά του Παλαιού Φαλήρου θα βρουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται στον τόπο τους. Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος μίλησε για το πρόγραμμα της επόμενης μέρας αναπτύσσοντας τους επτά προγραμματικούς άξονες που είναι: 

Άξονας 1. Ποιοτικές, βιώσιμες και καινοτόμες θέσεις εργασίας στην πόλη. 
Άξονας 2. Αστικές αναπλάσεις και υποδομές που αντέχουν στο χρόνο. 
Άξονας 3. Καθαριότητα, προστασία του Περιβάλλοντος και Ετοιμότητα έναντι των φυσικών καταστροφών και των επιτπώσεων της κλιματικής αλλαγής. 
Άξονας 4. Έξυπνη πόλη για την εξπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών. 
Άξονας 5. Παιδεία και δια βίου μάθηση. 
Άξονας 6. Αθλητισμός, σεβασμός στα ζώα.
Άξονας 7. Μια πόλη που υποστηρίζει την κοινωνική συνοχή χωρίς διακρίσεις. 

Τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του ζητώντας από τους συνδημότες του να τους εμπιστευθούν γιατί όλοι τους είναι ικανοί, αξιόλογοι άνθρωποι και καταξιωμένοι, ο καθένας, στην επαγγελματική τους δραστηριότητα. 
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Μιχάλης Κουμεντάκος, Μαρία Μιχαλοπούλου, με την βουλευτή Άννα Καραμανλή και την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. στο Νότιο Τομέα, Ντόρα Πάλλη. 
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.