ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ένας δραστήριος νέος με όραμα και τεχνογνωσία υποψήφιος με την Ενωμένη Πόλη!

0 22 ΜΑΙΟΥ 2019, 12:04

Ένας από τους νεότερους υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές είναι ο Ραφαήλ Κανελλόπουλος που συμπορεύεται με τον Γιάννη Κωνσταντάτο και το συνδυασμό "Ενωμένη Πόλη" για την Τοπική Κοινότητα Ελληνικού. 

Ο Ραφαήλ Κανελλόπουλος είναι ιδρυτής της εφαρμογής e–night, μίας καινοτόμου start up, που έχει κάνει αίσθηση στο digital market.

Το e-night είναι η πρώτη εφαρμογή για κρατήσεις σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης! Είναι ένας αξιόπιστος χάρτης της νυχτερινής ζωής με συνεχή ενημέρωση και αποκλειστικές προσφορές. 

Η ενασχόληση του Ραφαήλ με τα κοινά, ήταν ανέκαθεν η βασική του προτεραιότητα και ο λόγος που επέλεξε ως αντικείμενο των σπουδών του τη Δημόσια Διοίκηση.

Κατέρχεται πρώτη φορά στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης ως ο νεότερος υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Ελληνικού και αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτο για την Ενωμένη Πόλη.

Όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει: 
"Μην φοβάσαι να δράσεις! Τα πάντα είναι εφικτά. Το ζήτημα είναι η προσπάθεια την οποία θα καταβάλλεις."

Ραφαήλ Κανελλόπουλος, σύντομο βιογραφικό.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Ελληνικό.

Είναι αριστούχος τελειόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το Γαλλικό Ινστιτούτο, την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Τον Ιούλιο του 2018 ανέλαβε καθήκοντα Αν. Γενικού Γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α..

Τον Οκτώβριο του 2018 διοργάνωσε το 1ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στο Δήμο μας, υπό την αιγίδα του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και είναι κάτοχος 1ου Dan AiKiDo.


* Η σειρά των δημοτικών συνδυασμών είναι έτσι όπως δημοσιεύονται στο έγγραφο του Πρωτοδικείου. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.