ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Λεωνίδας Κόττης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ανδρέα Δούμα στο Παλαιό Φάληρο

0 21 ΜΑΙΟΥ 2019, 11:37

Αγαπητοί συνδημότες μου 

Με τη σκέψη να στηρίξω τόσο την προσπάθειά σας όσο και την επιθυμία σας, για περισσότερες δυνατότητες πρόσβασής σας, στις υπηρεσίες και αποφάσεις του Δήμου μας, αλλά και με τη σκέψη να στηρίξω την ολόπλευρη συμμετοχή σας, τόσο στην διαμόρφωση αποφάσεων που ορίζουν το παρόν και το μέλλον του Δήμου αυτού, όσο και στην εξεύρεση τρόπων ουσίας και έμπρακτης παρουσίας σας, σε αυτές. 

Δηλώνω την υποχρέωσή μου και παράλληλα και την πίστη μου να στηρίξω απλά και ταπεινά την ανάγκη και απαίτησή σας, να κρατήσετε σταθερά και δυνατά τις προϋποθέσεις και τους κανόνες για μια σύγχρονη και πολλπλά ωφέλιμη και αναπτυσσόμενη πολιτεία. 

Με λίγα λόγια, επιλέγω την αναγκαιότητα να προσπαθήσω να στηρίξω και να υποστηρίξω, σύμφωνα με το νέο νόμο της τοπικής αυτοδιοίκησης, να γίνει συνειδητά αποδεκτό, παραδεκτό και κατανοητό, τόσο από τη νέα δημοτική αρχή, όσο και από σας, καθετί που μπορεί να χαρακτηριστεί ωραίο, σωστό και καινοτόμο. 

Όσο για τη σκέψη και τον προβληματισμό μου, για τον τρόπο που όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμοστούν αλλά και να οριστούν μέσα από τις σύμφωνες από όλες τις πλευρές της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποφάσεις και γνώμες, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας προηγουμένως "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ότι θα έχει πρυτανεύσει η καλή θπέληση και διάθεση για συνεργασία, σύνεση, συνέπεια και συνενόηση στους κόλπους της νέας δημοτικής αρχής για να μπορούν να υπάρξουν αποδεδειγμένα  εμπεριστατωμένες και ωφέλιμες για όλους μας θέσεις, απόψεις και τελικά αποφάσεις. 

Με αυτές λοιπόν τις λίγες αλλά ουσιαστικές για μένα σκέψεις, βάζω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας, με τη δημοτική παράταξη του Ανδρέα Δούμα "Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο". 

Με εκτίμηση 

Λεωνίδας Κ. Κόττης 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Δήμου Παλαιού Φαλήρου 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.