ΑΛΙΜΟΣ

Προεκλογικά ολισθήματα... στον Άλιμο

Του Νικόλα Κονταρίνη 0 19 ΜΑΙΟΥ 2019, 11:15

Είναι γεγονός πως, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, όσοι ασχολούνται με την πολιτική, κάθε βαθμίδας, στην αυτοδιοίκηση εν προκειμένω, εκτός από τα "ταξίματα" και τις υποσχέσεις, κάθε είδους υποσχέσεις, προσπαθούν να υποβιβάσουν τους αντιπάλους τους και να τους απαξιώσουν γενικότερα, με προφανείς σκοπούς. 

Σ' ΄οτι αφορά την προεκλογική περίοδο, τότε είναι που τα πράγματα ξεφεύγουν, αφού, ουκ ολίγες φορές, και λίαν επιεικώς, παρατηρείται το φαινόμενο έλλειψης σωστής ενημέρωσης, για να μη πούμε ασχετοσύνης ή, μιας, εντέχνως, κουτοπονηρίστικης, "δήθεν", άγνοιας, εκ μέρους αυτών που, όχι μόνο διαδίδουν, αλλά και παρουσιάζουν πράγματα που βρίθουν ανακριβειών, και σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που μπορούν να χαρακτηριστούν έως και άκρως συκοφαντικά. 

Μια και μιλήσαμε για θέματα της αυτοδιοίκησης λοιπόν, και λόγω των επικείμενων εκλογών σε λίγες μέρες, εσχάτως προέκυψε μία τέτοια περίπτωση στον Δήμο Αλίμου. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο στη πόλη αυτή, Ευάγγελος Τσαμήτας, "προερχόμενος" από την Νέα Δημοκρατία, όπως έχει δηλώσει, όμως, χωρίς να έχει καμία επίσημη υποστήριξη από αυτήν, είχε την πρόθεση να συμμετάσχει το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαϊου 2019, σε διαδικτυακό ντιμπέιτ με τους άλλους συνυποψηφίους του, κατόπιν πρότασης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της περιοχής, "ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ", Πρόεδρος του οποίου είναι ο επί τρεις συνεχόμενες τετραετίες τέως Δήμαρχος Αλίμου, Βασίλης - Γαβριέλης Ξένος.

Να σημειωθεί -και να προσεχθεί ιδιαίτερα αυτό- πως, ο κος Τσαμήτας, τελικά ΔΕΝ δέχθηκε να παρευρεθεί σ' αυτήν την "τηλεμαχία", ανακοινώνοντας ότι, σε αυτήν θα έπαιρναν μέρος και δύο δημοσιογράφοι της περιοχής, δηλαδή, ο υπογράφων και παρακολουθών επί 25 χρόνια τα δημοτικά δρώμενα του Αλίμου και των Νοτίων Προαστίων γενικότερα, Νικόλας Κονταρίνης ["ΒΗΜΑ" της Αυτοδιοίκησης και "VIMAONLINE. GR"] και ο Γιώργος Φρίμης [ΝΟΤΙΑ. GR], με την αιτιολογία πως, τα μέσα που εκπροσωπούν, στηρίζουν τον σημερινό Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη

Αναφορικά με το τι γράφει για τον κ. Φρίμη είναι κάτι που δεν με αφορά. Άλλωστε, αν επιθυμεί ας του απαντήσει ο ίδιος. Προσωπικά, όμως, θεωρώ πως αυτά, τα όποια, έγραψε για μένα και κατ' επέκταση για τα Μέσα που εκπροσωπώ, περίπου για ένα τέταρτο του αιώνα, στην ευρύτερη περιοχή των δήμων της Νότιας Αττικής, είναι πέρα από αναληθή και ενδεικτικά μιας, γενικότερα, λανθασμένης αντίληψης των πραγμάτων.

Και εξηγούμαι: Πρώτον, δεν με είχε ενημερώσει κανένας για το ντιμπέιτ αυτό και ως εκ τούτου, μου ήταν παντελώς άγνωστο κάτι τέτοιο. Σε επικοινωνία μάλιστα με τον Γραμματέα της Οργάνωσης "Νότιο Σήμα", την επομένη, [Πέμπτη 16 Μαϊου 2019], μας εξήγησε ο άνθρωπος ότι, ναι μεν αυτό είχε κατατεθεί, ως αρχική σκέψη από τον Οργανισμό, στην συνέχεια, όμως, και μετά από δεύτερες σκέψεις, απεσύρθη το θέμα αυτό, χωρίς να συζητηθεί καθόλου, στην προ - διαδικασία που είχαν με όλους τους ανθρώπους των παρατάξεων, πλην του Δημ. Γιαννακόπουλου, που από την αρχή είχε δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται. Συνεπώς, και σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κος Αδαμόπουλος, ο κος Τσαμήτας γνώριζε αρκετά πριν ότι, δεν θα συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι. Και στο σημείο αυτό τίθεται ευλόγως το ερώτημα: "Γιατί ο κος Τσαμήτας δεν πήγε στο ντιμπέιτ; Τι φοβήθηκε άραγε;"

Επιπλέον, ακόμη και αν συμμετείχαν οι προαναφερθέντες δημοσιογράφοι, ένας άνθρωπος που θέλει να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του για να αναλάβει την διοίκηση και, γενικότερα, τις τύχες μιας περιοχής, δεν αποφεύγει να απαντήσει σε καμία ερώτηση, απ' όπου κι αν προέρχεται αυτή, εκτός, αν δεν έχει επιχειρήματα ή, ΔΕΝ γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα του τόπου του!

Δεύτερον, με δόλιο τρόπο, κατά την άποψή μας, στην πρώτη του αναφορά ο κος Τσαμήτας, γράφει σε κάποιο σημείο: "... ο κος Φρίμης και ο κος Κονταρίνης, που έχουν εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό σφοδρότατες, αναίτιες και συκοφαντικές επιθέσεις ενάντια στον Συνδυασμό μας, αλλά και σε εμένα προσωπικά". Και αμέσως μετά, συμπληρώνει, συνεχίζοντας πως έχει προχωρήσει σε: "Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον κο Φρίμη προκειμένου να σταματήσει να γράφει ψέματα και ανακρίβειες που αποσκοπούν στην προσβολή της προσωπικότητάς μου".

Και γράφω "με δόλιο τρόπο", γιατί περιλαμβάνει μέσα στο όλο, πρώτο"πακετάκι", αυτό περί  των εξωδίκων, αναίτιων και συκοφαντικών επιθέσεων, ψεμάτων και ανακριβειών προς το πρόσωπό του, και τον υπογράφοντα, ο οποίος ουδέποτε αναφέρθηκε συκοφαντικά ή με υβριστικό τρόπο εναντίον του. Απεναντίας, έχουμε δημοσιεύσει αρκετά θέματά του, ενώ η όποια κριτική μας, γι' αυτόν, υπήρξε πάντοτε κόσμια, χωρίς ίχνος αναληθειών ή, υπερβολών, βασισμένη στον πρότερο και, δυστυχώς, με ανεπιτυχή κατάληξη γι' αυτόν, πρόσφατο δημοτικό αυτοδιοικητικό του βίο, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, συμμετέχοντας όχι στο ψηφοδέλτιο του "χρισμένου" της Ν.Δ. Νικ. Τσαμπαρλή, αλλά σ' αυτό του Θάνου Ορφανού που στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ!! 

Αυτά τα λίγα προς το παρόν, ως ενδεικτικά στοιχεία, τα οποία σε βάζουν ως πολίτη - δημότη και ψηφοφόρο να προβληματιστείς και να διερωτηθείς, μήπως άραγε δεν πρόκειται μόνο για προχειρότητα, αλλά και για επιπολαιότητα με την οποία φαίνεται να αντιμετωπίζουν, ο Ευάγγελος Τσαμήτας και οι συνεργάτες του ορισμένα θέματα σοβαρά και ευαίσθητα; Γιατί, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως, οι δημότες, όχι μόνο του Αλίμου, μα και κάθε άλλης περιοχής, δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να τους διοικήσουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται κατ' αυτόν τον τρόπο.

Ολοκληρώνοντας, πάντα προς το παρόν, με το ζήτημα αυτό [γιατί εφόσον χρειασθεί θα επανέλθουμε ...], λέμε πως, ο κος Τσαμήτας μετά τη σφοδρή μας αντίδραση, με νεώτερο δελτίο τύπου και με την ένδειξη "ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ", αλλάζει την πρώτη και άκρως ψευδή και συκοφαντική αναφορά του για μένα, αντιλαμβανόμενος το ολίσθημά του ή, ίσως, επειδή τον συμβούλευσε κάποιος ποιό έμπειρος ότι, και σε τούτη, άφηνε κάποιες ... "ασάφειες".  Όμως την επομένη, εκδίδει και τρίτο δελτίο τύπου, με νέα "ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ", στο οποίο το όνομα "Κονταρίνης" δεν υπάρχει πουθενά ...

Όσο δε, για την παρουσία εμπείρων δημοσιογράφων που επικαλείται για να δικαιολογήσει, τα αδικαιολόγητα κατ' εμάς, οφείλω να πω ότι, αυτό είναι κάτι που λίγο έως και καθόλου με ενδιαφέρει, αν και πολύ αμφιβάλλω κατά πόσο οι άνθρωποι αυτοί έχουν την παραμικρή ιδέα για τα τοπικά Αλίμου. Εκτός βέβαια και αν, ορισμένοι τους έκαναν το σχετικό "φροντιστήριο", που δεν θα ήταν διόλου κακό να γίνει, αρκεί να τους μάθαιναν σωστά την ύλη και όχι λάθος. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, θα τους εξέθεταν ανεπανόρθωτα, αφού, σύμφωνα με το πλούσιο αρχείο που διατηρώ, γύρω από τοπικά ζητήματα, δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί έγκριτοι και έμπειροι κατά τον κ. Τσαμήτα δημοσιογράφοι, και μάλιστα καθημερινών ΜΜΕ, έχουν πιαστεί αδιάβαστοι, όχι γιατί δεν είναι ικανοί, αλλά γιατί κάποιοι τοπικοί παράγοντες τους ενημέρωσαν λάθος ή, όπως τους συνέφερε ...

Διαβάστε παρακάτω τις τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης "ΑΛΙΜΟΣ - μπορούμε καλύτερα", του υποψηφίου δημάρχου, Ευάγγελου Τσαμήτα, την ανακοίνωση του "Νοτίου Σήματος"  και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Η 1η Ανακοίνωση της παράταξης "Άλιμος - Μπορούμε καλύτερα" του κ. Τσαμήτα 
Ήρθε στο mail box του vimaonline.gr στις 16 Μαϊου, ώρα 1.07 μ.μ. 16.05.2019

Η θέση του συνδυασμού «ΑΛΙΜΟΣ - Μπορούμε Καλύτερα» για το DEBATE.
Ο διάλογος προϋποθέτει ισοτιμία, αντικειμενικότητα & κοινά αποδεκτές πρακτικές.


Ο διάλογος, ο σεβασμός και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούν ζωτικά στοιχεία της Δημοκρατίας και κεντρικό πυρήνα της προσωπικής πολιτικής ιδεολογίας μου. Η συμμετοχή μου στα κοινά ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου έχει ως κύριο στόχο να διασφαλίσει ότι στην πόλη μας θα επιστρέψει η κουλτούρα συνεργασίας και συναίνεσης και ότι επιτέλους θα σταματήσουν τα θλιβερά φαινόμενα απολυταρχικών συμπεριφορών και αποφάσεων που λαμβάνονται με απόλυτα αδιαφανείς διαδικασίες, όπως αυτές στις οποίες μάς έχει συνηθίσει τα τελευταία 5 χρόνια χρόνια ο κ. Κονδύλης.

Πριν από μερικές μέρες μάς έγινε μια πρόταση για συμμετοχή σε διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης (debate) μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων Αλίμου. Καταρχάς τη θεωρήσαμε μια εξαιρετικά θετική πρωτοβουλία, εφόσον θα δινόταν η ευκαιρία στους Αλιμιώτες να ακούσουν τις προγραμματικές θέσεις των Υποψήφιων Δημάρχων και να αξιολογήσουν τις προτάσεις του κάθε Συνδυασμού. Δυστυχώς, όμως, διαπιστώσαμε ότι στο debate αυτό είχε δρομολογηθεί η συμμετοχή δύο δημοσιογράφων, του κ. Φρίμη και του κ. Κονταρίνη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα εξαπολύουν σφοδρότατες, αναίτιες και συκοφαντικές επιθέσεις ενάντια στον Συνδυασμό μας αλλά και σε εμένα προσωπικά και στηρίζουν αναφανδόν τον κ. Κονδύλη με τρόπο προκλητικό. Συγκεκριμένα, η απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Φρίμη με έχει ήδη οδηγήσει στην εξώδικη διαμαρτυρία μου, προκειμένου ο εν λόγω δημοσιογράφος να σταματήσει να γράφει ψέματα και ανακρίβειες που αποσκοπούν στην προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Παρά τις έντονες επιφυλάξεις και τα ερωτήματα που αναπόφευκτα γεννήθηκαν στο μυαλό μας, προσπαθήσαμε καλοπροαίρετα να συμβάλουμε στο να διαμορφωθεί ένα αξιόπιστο πλαίσιο διεξαγωγής του debate, το οποίο θα διασφάλιζε τον πλουραλισμό και θα εγγυόταν ότι οι Αλιμιώτες θα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σωστά και αντικειμενικά για τις θέσεις των υποψήφιων Δημάρχων. Διαπιστώσαμε όμως ότι δεν θα υπήρχαν συγκεκριμένες ερωτήσεις αλλά γενικές και αόριστες θεματικές, κάτι που θα έδινε τη δυνατότητα στον κ. Κονδύλη να μιλήσει με τον γνωστό φλύαρο, παλαιοκομματικό τρόπο του και να μην απαντήσει ή μάλλον, ακριβέστερα, να μην απολογηθεί για τα τραγικά πεπραγμένα μιας, κατά κοινή ομολογία, αποτυχημένης 5ετίας. Τις όποιες αντιρρήσεις μας τις εκφράσαμε σε προφορικές συνομιλίες που είχαμε με τους υπεύθυνους για τη διεξαγωγή του debate, χωρίς όμως να λάβουμε κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Τέλος, μια σειρά από άλλα ζητήματα που δεν προβλέπονται από την κοινά αποδεκτή πρακτική διεξαγής των δημόσιων διαλόγων μάς οδήγησε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας στο debate, όπως άλλωστε έπραξαν και άλλες Δημοτικές Παρατάξεις.
Αποτελεί δέσμευσή μου ότι μέχρι τις 26 ΜΑΪΟΥ θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τις αξιακές αλλά και προγραμματικές διαφωνίες μας με τον κ. Κονδύλη, όπως πράξαμε και στη δημόσια συζήτηση με τους εργαζομένους του Δήμου, από την οποία απουσίαζε ο Δήμαρχος επειδή προφανώς προσπαθεί να αποφύγει την κριτική και τα δίκαια παράπονα των εργαζομένων για τον τρόπο Διοίκησης του Δήμου.

Γιατί αξίζουμε καλύτερα! Γιατί μπορούμε καλύτερα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα
Τηλ: 2109921134 & 2109921252
Email: info@alimos2019.gr

H 2η Ανακοίνωση μετά τη σφοδρή μας αντίδραση, ως ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 
Ήρθε στο mai box του vimaonline.gr στις 16 Μαϊου, ώρα 2.35 μ.μ. 16.05.2019

Η θέση του συνδυασμού «ΑΛΙΜΟΣ – Μπορούμε Καλύτερα» για το DEBATE. O διάλογος προϋποθέτει ισοτιμία, αντικειμενικότητα & κοινά αποδεκτές πρακτικές

Ο διάλογος, ο σεβασμός και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούν ζωτικά στοιχεία της Δημοκρατίας και κεντρικό πυρήνα της προσωπικής πολιτικής ιδεολογίας μου. Η συμμετοχή μου στα κοινά ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου έχει ως κύριο στόχο να διασφαλίσει ότι στην πόλη μας θα επιστρέψει η κουλτούρα συνεργασίας και συναίνεσης και ότι επιτέλους θα σταματήσουν τα θλιβερά φαινόμενα απολυταρχικών συμπεριφορών και αποφάσεων που λαμβάνονται με απόλυτα αδιαφανείς διαδικασίες, όπως αυτές στις οποίες μάς έχει συνηθίσει τα τελευταία 5 χρόνια ο κ. Κονδύλης.

Πριν από μερικές μέρες μάς έγινε μια πρόταση για συμμετοχή σε διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης (debate) μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων Αλίμου. Καταρχάς τη θεωρήσαμε μια εξαιρετικά θετική πρωτοβουλία, εφόσον θα δινόταν η ευκαιρία στους Αλιμιώτες να ακούσουν τις προγραμματικές θέσεις των Υποψήφιων Δημάρχων και να αξιολογήσουν τις προτάσεις του κάθε Συνδυασμού. Δυστυχώς, όμως, διαπιστώσαμε ότι στο debate αυτό είχε δρομολογηθεί η συμμετοχή δύο δημοσιογράφων, του κ. Φρίμη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εξαπολύει σφοδρότατες, αναίτιες και συκοφαντικές επιθέσεις ενάντια στον Συνδυασμό μας αλλά και σε εμένα προσωπικά αλλά και του κ. Κονταρίνη που στηρίζει αναφανδόν τον κ. Κονδύλη. Συγκεκριμένα, η απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Φρίμη με έχει ήδη οδηγήσει στην εξώδικη διαμαρτυρία μου, προκειμένου ο εν λόγω δημοσιογράφος να σταματήσει να γράφει ψέματα και ανακρίβειες που αποσκοπούν στην προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Παρά τις έντονες επιφυλάξεις και τα ερωτήματα που αναπόφευκτα γεννήθηκαν στο μυαλό μας, προσπαθήσαμε καλοπροαίρετα να συμβάλουμε στο να διαμορφωθεί ένα αξιόπιστο πλαίσιο διεξαγωγής του debate, το οποίο θα διασφάλιζε τον πλουραλισμό και θα εγγυόταν ότι οι Αλιμιώτες θα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σωστά και αντικειμενικά για τις θέσεις των υποψήφιων Δημάρχων. Διαπιστώσαμε όμως ότι δεν θα υπήρχαν συγκεκριμένες ερωτήσεις αλλά γενικές και αόριστες θεματικές, κάτι που θα έδινε τη δυνατότητα στον κ. Κονδύλη να μιλήσει με τον γνωστό φλύαρο, παλαιοκομματικό τρόπο του και να μην απαντήσει ή μάλλον, ακριβέστερα, να μην απολογηθεί για τα τραγικά πεπραγμένα μιας, κατά κοινή ομολογία, αποτυχημένης 5ετίας. Τις όποιες αντιρρήσεις μας τις εκφράσαμε σε προφορικές συνομιλίες που είχαμε με τους υπεύθυνους για τη διεξαγωγή του debate, χωρίς όμως να λάβουμε κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Τέλος, μια σειρά από άλλα ζητήματα που δεν προβλέπονται από την κοινά αποδεκτή πρακτική διεξαγωγής των δημόσιων διαλόγων μάς οδήγησε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας στο debate, όπως άλλωστε έπραξαν και άλλες Δημοτικές Παρατάξεις.
Αποτελεί δέσμευσή μου ότι μέχρι τις 26 ΜΑΪΟΥ θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τις αξιακές αλλά και προγραμματικές διαφωνίες μας με τον κ. Κονδύλη, όπως πράξαμε και στη δημόσια συζήτηση με τους εργαζομένους του Δήμου, από την οποία απουσίαζε ο Δήμαρχος επειδή προφανώς προσπαθεί να αποφύγει την κριτική και τα δίκαια παράπονα των εργαζομένων για τον τρόπο Διοίκησης του Δήμου.

Γιατί αξίζουμε καλύτερα! Γιατί μπορούμε καλύτερα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα
Τηλ: 2109921134 & 2109921252
Email: info@alimos2019.gr

Και η 3η ανακοίνωση που ακολουθεί την ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ στην οποία απουσιάζει παντελώς το όνομα Κονταρίνης και ασχολείται με τα περί "αντικειμενικότητας" του Debate, πετώντας ουσιαστικά τη μπάλα στην... εξέδρα. 
Ήρθε στο mail box του vimaonline.gr στις 17 Μαϊου, ώρα 3.47 μ.μ. 
17.05.2019

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ DEBATE

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την μη διεξαγωγή του debate μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων Αλίμου -και επειδή πολύς ντόρος γίνεται - θέλουμε για μια ακόμα φορά να εκφράσουμε τη θέση μας και να αποσαφηνίσουμε τις προθέσεις μας. 

Είμαστε υπέρ της ισότιμης, αντικειμενικής και με κοινά αποδεκτές πρακτικές, διεξαγωγής του debate μεταξύ των υποψηφίων. Γιατί μόνο έτσι θα διασφαλίζεται ο πλουραλισμός και η σωστή ενημέρωση των Αλιμιωτών. 

Ήταν λοιπόν το debate όπως διοργανώθηκε επί της αρχής ισότιμο;
 
Όχι, γιατί δεν υπήρχαν συγκεκριμένες ερωτήσεις στις οποίες θα απαντούσαν οι υποψήφιοι αλλά γενικές κατηγορίες που έδιναν την δυνατότητα αοριστολογίας σε κάθε υποψήφιο και εν τέλει αφαιρούσαν τη δυνατότητα από τον κάθε δημότη να κρίνει με ίσους όρους την κάθε απάντηση. 

Ήταν αντικειμενικό; 

Όχι, γιατί μέσα στους δημοσιογράφους είχε τη συμμετοχή του κ. Φρίμη ο οποίος εξαπολύει συκοφαντικές, ψευδείς και αναίτιες επιθέσεις ενάντια στον συνδυασμό μου και σε μένα προσωπικά. 

Ήταν με κοινά αποδεκτές πρακτικές;

Όχι, γιατί μέχρι το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας που ήταν προγραμματισμένο, δε λάβαμε ποτέ το συγκεκριμένο πλαίσιο διεξαγωγής του, αν και προφορικά είχαμε καταθέσει τις ενστάσεις μας. 

Και επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, η παράταξη ΑΛΙΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ξεκαθαρίζει ότι θέλει το διάλογο με τις ορθές πρακτικές για την διασφάλιση της ισοτιμίας και του πλουραλισμού. 

• Το debate να διοργανωθεί από την διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Αλίμου. 
• Να επιλεγούν 2-3 έγκριτοι δημοσιογράφοι που θα έχουν την πείρα και την ικανότητα να το διεξάγουν με αμεροληψία.
• Να καθοριστούν οι θεματικές ενότητες και οι ερωτήσεις της κάθε ενότητας που πρέπει να απαντήσουν οι υποψήφιοι. 
• Να προσδιοριστεί συγκεκριμένος χρόνος για την κάθε απάντηση. 

Με τους όρους αυτούς και αφού καθοριστούν οι περαιτέρω λεπτομέρειες από την διαπαραταξιακή, είμαστε εδώ για την διεξαγωγή του debate. 

Γιατί αξίζουμε καλύτερα! Γιατί μπορούμε καλύτερα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα
Τηλ: 2109921134 & 2109921252
Email: info@alimos2019.gr

To δελτίο τύπου του "Νοτίου Σήματος" που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 13 Μαϊου, ώρα 9.55 το πρωί και στο οποίο δεν υπάρχει καμία αναφορά για την παρουσία των κυρίων Κονταρίνη και Φρίμη στο Debate.   


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.