ΓΛΥΦΑΔΑ

Θεοδοσόπουλος: Το "Μελίνα Μερκούρη" είναι ιδιοκτησία του απερχόμενου δημάρχου Γλυφάδας ή των δημοτών;

0 14 ΜΑΙΟΥ 2019, 22:21

Με ανακοίνωσή της η παράταξη "Η Γλυφάδα γυρίζει Σελίδα" καταγγέλει τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου για το γεγονός ότι απάντησε αρνητικά στο αίτημα της παράταξης να χρησιμοποιήσει το "Μελίνα Μερκούρη" για εκδήλωση της παράταξης. 

Το «Μελίνα Μερκούρη» είναι ιδιοκτησία του Δήμου και των δημοτών του ή του απερχόμενου Δημάρχου, θέτει το ερώτημα;

Η ανακοίνωση της παράταξης

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, συνεχίζει να θεωρεί τον εαυτό του «αυτοκράτορα» της πόλης, στον οποίο ανήκουν προσωπικά οι δημοτικές εγκαταστάσεις. Σε μια ακόμα επίδειξη αυταρχικότητας, αρνήθηκε στην παράταξη μας «Η Γλυφάδα γυρίζει Σελίδα» να χρησιμοποιήσει το δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» για εκδήλωση της.

Ανέφερε μάλιστα, μέσω του τοποθετημένου προέδρου του Νομικού Προσώπου ΚΑΠΠΑ κ. Λεβετσοβίτη, ότι είναι κλεισμένες οι ημερομηνίες μέχρι τον Ιούλιο. Δυστυχώς όμως για αυτόν εμείς ζούσαμε και ζούμε στην Γλυφάδα και σε καθημερινές επισκέψεις μας στο «Μελίνα Μερκούρη» διαπιστώσαμε ότι τις περισσότερες ημέρες ο χώρος ήταν άδειος.

Τέλος, δεν μας απάντησε καν εγγράφως στο αίτημα μας. Ο ίδιος βέβαια δεν είχε κανένα πρόβλημα να δεσμεύσει από τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας για 2 ημέρες το κλειστό γήπεδο του Αγίου Τρύφωνα για δική του πολιτική εκδήλωση και να παραχωρεί το «Μελίνα Μερκούρη» σε υποψήφιους του για ατομικές τους προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Καθιστούμε σαφές στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Παπανικολάου αλλά και στον βοηθό του κ. Λεβετσοβίτη ότι τέτοιες φασίζουσες συμπεριφορές δεν θα γίνουν δεκτές ξανά. Οι δημοτικές εγκαταστάσεις ανήκουν στους δημότες Γλυφάδας και δεν αποτελούν «προίκα» του κ. Παπανικολάου. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.