ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

"Χωρίς φόβο αλλά με πάθος" η Βίκυ Ανδρικοπούλου μίλησε στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας

0 14 ΜΑΙΟΥ 2019, 14:07

Στην κατάμεστη πλατεία Φιλικής Εταιρείας, στην Αγία Βαρβάρα Παλαιού Φαλήρου η υποψήφια δήμαρχος Βίκυ Ανδρικοπούλου, το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαϊου, μίλησε στους συνδημότες της, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, για τα προβλήματα της περιοχής και τα σχέδια αντιμετώπισής τους εφ' όσον εκλεγεί δήμαρχος. 

Η υποψήφια δήμαρχος γνωστοποίησε τις θέσεις της για την περιοχή, καθώς είναι καθ' όλα έτοιμη για την επόμενη μέρα με συγκεκριμένο προγραμματισμό.

Η Βίκυ Ανδρικοπούλου, όπως τόνισε, αποδεδειγμένα εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για την περιοχή έχοντας ήδη κάνει το πρώτο βήμα από τη θέση της ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, αφού σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο,  κατάφερε μέσω ειδικού προγράμματος να μειωθεί ο μεγάλος αριθμός κουνουπιών που προερχόταν από το πολύπαθο Ρέμα της Πικροδάφνης που ταλαιπωρεί επί πολλά έτη τους κατοίκους της. Μάλιστα, για το λόγο αυτό η Αντιδήμαρχος κατέκτησε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις αντιμετώπισης και μελέτες προστασίας δημοτών από έκτακτα περιστατικά», για την συγκεκριμένη πρωτοποριακή δράση της «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Κουνουπιών».Η Υποψήφια Δήμαρχος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα των ανύπαρκτων φρεατίων κατά μήκος όλης της Αγίας Βαρβάρας, πρόβλημα για το οποίο υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει άμεση αντιμετώπιση, καθώς το νερό που κατεβαίνει με ορμή προς την Λ. Αμφιθέας δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα καταστήματα αλλά και στους δημότες. Μαζί με τη δημιουργία φρεατίων το επόμενο καίριο βήμα είναι η ανάπλαση του εμπορικού κέντρου με την ανακατασκευή των πεζοδρομίων και του σωστού φωτισμού για όλη την περιοχή.

Η Βίκυ Ανδρικοπούλου αναφέρθηκε και στο θέμα της καθαριότητας όχι μόνο για την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας αλλά και για ολόκληρη την πόλη του Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να υπάρξει καλύτερη αντιμετώπιση.  "Είμαστε προετοιμασμένοι και έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για όλο το δήμο" τόνισε.

Στο τέλος της ομιλίας της, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν , υποσχέθηκε τη δημιουργία σχολείου για τα Λυκειόπαιδα της περιοχής, καθώς η έλλειψή του αναγκάζει τα παιδιά να απομακρύνονται από τη γειτονιά τους και να πηγαίνουν στην Κοψαχείλα.

"Τα πράγματα μπορούν να φτιάξουν όταν κάποιος ενδιαφέρεται κι έχει συγκεκριμένα σχέδια να προτείνει" είπε.

Να σημειωθεί πως η Βίκυ Ανδρικοπούλου στα πλαίσια της επαφής της με τους κατοίκους των γειτονιών του Παλαιού Φαλήρου, έχει επισκεφθεί κι άλλη φορά την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, συγκεκριμένα την Κυριακή 24 Μαρτίου, όπου συζήτησε και πάλι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έχοντας ένα γόνιμο διάλογο μαζί τους στο πολιτιστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας.

"Γνωρίζουμε τα προβλήματα, προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις και γι' αυτό αξίζει να μας εμπιστευθείτε" τόνισε κλείνοντας την ομιλία της. Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.