ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Σύγχρονος φωτισμός LED στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

0 6 ΜΑΙΟΥ 2019, 20:22

Ένα τεράστιο έργο που θ' αλλάξει τα δεδομένα του δημοτικού φωτισμού στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης μπήκε σε τροχιά υλοποίησης, αφού βρίσκεται πλέον στη διαγωνιστική διαδικασία. 

Η τοποθέτηση νέου φωτισμού  LED, αφορά σε επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και αυτοματοποίησης του φωτισμού των οδών. 

Θα αντικατασταθούν 2.575 φωτιστικά κοινοχρήστων χώρων του Δήμου, ενώ παράλληλα θα εγκατασταθεί "ενιαία" πλατφόρμα Έξυπνης Πόλης" (Smart City), μέσω της οποίας ο Δήμος θα έχει στη διάθεσή του ένα σύγχρονο εργαλείο για την πλήρη και ενιαία παρακολούθησε της λειτουργίας της Πόλης. 

Το έργο μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2020. 

Όπως ανέφερε χαρακτηστικά ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος υλοποιείται μία ακόμα δέσμευση προς τους δημότες οι οποίοι δεν θα υποστούν καμία επιβάρυνση αφού το έργο θα γίνει με αυτοχρηματοδότηση. Αναμένεται δε εξοικονόμηση της τάξης του 70% από τις δαπάνες του δήμου για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης.  

"Στοχεύουμε σε έργα πνοής για το μέλλον της πόλης μας" τόνισε ο δήμαρχος Ελληνικου - Αργυρούπολης. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.