ΑΛΙΜΟΣ

Εγκαινιάζεται το έργο για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα

0 3 ΜΑΙΟΥ 2019, 19:22

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια της πρώτης εγκατάστασης της πρώτης διάταξης για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα, την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ., στην παραλία Αλίμου – στάση τραμ «ΚΑΛΑΜΑΚΙ», έναντι Λ. Ποσειδώνος 40.

Η διάταξη τοποθετήθηκε στο πλαίσιο του υποέργου «Ανάπτυξη ολοκληρωμένης υποδομής για τη φιλοξενία ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) στις παραλίες του Δήμου Αλίμου» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης – Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ – ΕΠΑνΕκ 2014 -2020 – ΕΣΠΑ 2014 -2020.Το συνολικό έργο υλοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών του Πρωθυπουργού.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & Ταμείου Συνοχής Ευγενία Φωτονιάτα, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλας.

Θα παρευρεθούν επίσης o Προϊστάμενος Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών Πρωθυπουργού Σταύρος Παναγιωτίδης και ο Χαράλαμπος Χριστόπουλος, Υπεύθυνος Παρακολούθησης του Συντονιστικού Μηχανισμού για την Αναπηρία.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.