ΓΔ: 637,29 1,28% EUR/USD: 1,1406

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Νέα Σμύρνη: Παράνομη τοποθέτηση εκλογικού περιπτέρου καταγγέλει η δημοτική αρχή

0 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 15:16

Την παράταξη Κουτελάκη "Νέα Σμύρνη Ποιότητα Ζωής" καταγγέλει η δημοτική αρχή Νέας Σμύρνης γιατί δεν τήρησε τα όσα ομόφωνα συμφωνήθηκαν για τις θέσεις των εκλογικών περιπτέρων. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: 

"Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με τις διατάξεις και τις εγκυκλίους της εκλογικής διαδικασίας, συγκάλεσε, τη Δευτέρα 15 Απριλίου, Διαπαραταξιακή Επιτροπή με στόχο να χωροθετηθούν οι χώροι, στους οποίους τα κόμματα και οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Συνδυασμοί θα εγκαταστήσουν τα εκλογικά τους περίπτερα. Στην ίδια διαδικασία ορίστηκαν οι ημερομηνίες υλοποίησης των προεκλογικών συγκεντρώσεων των ενδιαφερομένων στην Κεντρική Πλατεία.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ομοφωνία των παρόντων με μοναδικές εκκρεμότητες τα αιτήματα της δημοτικής παράταξης «Νέα Σμύρνη - Ποιότητα Ζωής» και του κόμματος «Το Ποτάμι» για τις ευρωεκλογές.

Τα αιτήματα αυτά απαντήθηκαν την επόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα, στην δημοτική παράταξη «Νέα Σμύρνη – Ποιότητα Ζωής» δόθηκε ο χώρος μπροστά από τα σκαλοπάτια που οδηγούν προς την Πλατεία Καρύλλου, για την ακρίβεια ο χώρος που είχε προγραμματιστεί για την εγκατάσταση δύο εκλογικών περιπτέρων. Το σημείο αυτό δόθηκε σε απάντηση της πρότασης του κ. Κουτελάκη να εγκατασταθεί στον χώρο απέναντι από την Alpha Bank, καθώς το σημείο εκείνο είχε ήδη δοθεί για την διεξαγωγή των εορτών της Πρωτομαγιάς και με στόχο την ομαλή διεξαγωγή τους, όπως συνηθίζεται για πολλά χρόνια στην περιοχή μας.

Σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω, ο κ. Κουτελάκης τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Απριλίου, παραβιάζοντας κάθε αρχή δημοκρατίας και συνεννόησης στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που διέπει τις παρατάξεις της πόλης μας, εγκατέστησε παρανόμως περίπτερο σε θέση που έχει προβλεφθεί για τα περίπτερα της Πρωτομαγιάς (απέναντι από την Alpha Bank).

Πρέπει να επισημανθεί ότι η παράταξη «Νέα Σμύρνη Ποιότητα Ζωής» με επικεφαλής τον Γιώργο Κουτελάκη είναι ο μόνος φορέας που δεν τήρησε τη διαδικασία ούτε τις αποφάσεις που εγκρίθηκαν με ομοφωνία.

Καταγγέλλουμε, λοιπόν, αυτούς που απαξιώνουν την εκλογική διαδικασία με μεθόδους που θέλουν να δυναμιτίσουν το κλίμα και θυμίζουν άλλες εποχές... "

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.