ΓΔ: 637,29 1,28% EUR/USD: 1,1407

ΑΛΙΜΟΣ

Ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός ο συνδυασμός "Αγαπώ τον Άλιμο"

Του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ & Video "VIMAONLINE.GR" 0 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 12:44

Μετά τις προσχωρήσεις στον ανεξάρτητο συνδυασμό "Αγαπώ τον Άλιμο", του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, των δημοτικών συμβούλων, Γιάννη Πέτσα και Ευάγγελου Ευαγγελίου, που απεχώρησαν από την παράταξη του Θάνου Ορφανού (ΠΑΣΟΚ) και του Νίκου Αλεξόπουλου, που απεχώρησε από την παράταξη του Νίκου Τσαμπαρλή Ν.Δ., την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 το απόγευμα, ανακοινώθηκαν άλλες δύο υποψηφιότητες.

Έτσι λοιπόν, μετά τους προαναφερθέντες, ο Χρήστος Γκιόλιας και ο Στρατής Μενίδης, προερχόμενοι και αυτοί από τον χώρο της Ν.Δ., στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είναι στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Αλίμου, στο οποίο συμμετέχει και η Αμαλία Κυριακάκη, Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλίμου.Η επίσημη ανακοίνωση των κ.κ. Γκιόλια και Μενίδη, έγινε από τον πρώην Δήμαρχο Αλίμου της Ν. Δ. Αργύρη Αργυρίου, σε αίθουσες του "PENARRUBIA LOUNGE", οι οποίες ήταν ασφυκτικά γεμάτες από φίλες και φίλους των δύο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Αξίζει να αναφέρουμε πως, τις υποψηφιότητες αυτές, όπως και αυτή του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, στηρίζει και άλλος π. Δήμαρχος της πόλης, ο ιατρός - ειδικός καρδιολόγος, Κώστας Μαντζουράνης.


Ολόκληρη η ομιλία του Αργύρη Αργυρίου 

Φίλες-Φίλοι​,

Με γνώμονα πάντα το καλό του Αλίμου , αποφάσισα, εν όψει των αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου να στηρίξω δημόσια τον νυν Δήμαρχο ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΔΥΛΗ.

Θα ήθελα όμως να σας πω γιατί δίνω την στήριξη μου στον Δήμαρχο.
Μα για ένα και μόνο λόγο! Από την εμπειρία μου διαπίστωσα πως ο Ανδρέας Κονδύλης έβαλε σαν προτεραιότητα από την πρώτη του κιόλας θητεία το έργο που ο ΑΛΙΜΟΣ χρειάζεται, εξαιτίας της αδράνειας των οκτώ ετών της προηγούμενης διοίκησης.

Και ευελπιστεί με την ανανέωση της εντολής που θα του δώσουμε, να δει την πόλη μας αναβαθμισμένη γιατί έχει όραμα και μπορεί να το κάνει πράξη!


O πρώην δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου, ανάμεσα στους δύο νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Αριστερά, ο Χρήστος Γκιόλιας και δεξιά, ο Στρατής Μενίδης.

Βεβαίως και στους δύο φίλους μου ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΙΟΛΙΑ και τον ΣΤΡΑΤΗ ΜΕΝΙΔΗ που εντάχτηκαν στο συνδυασμό του, έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω πως αξίζουν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, δίπλα στον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη. Ώστε να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του.

Η ιδιαιτερότητα των συνθηκών που επικρατούν, επιβάλλει να δραστηριοποιηθούμε όλοι εντονότερα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιές διοικητικό περιβάλλον για τον Δήμο μας, που θα εγγυάται την αποτελεσματικότητα και την πρόοδο της πόλης μας.

Το σύστημα της απλής αναλογικής με το οποίο θα διεξαχθούν για πρώτη φορά οι εκλογές, δημιουργεί μια εξαιρετική συγκυρία που μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας.

Εδώ θα μου επιτρέψετε να σταματήσω εγώ για να ακούσουμε τόσο τον Δήμαρχο όσο και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, αφού για μια ακόμη φορά σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στο κάλεσμα μας
και ευχηθώ στους υποψηφίους καλή επιτυχία.

Μετά την τοποθέτηση του κου Αργυρίου, ο Χρήστος Γκιόλιας και ο Στρατής Μενίδης έκαναν από έναν σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια, ο Ανδρέας Κονδύλης , αφού ευχαρίστησε τον πρώην Δήμαρχο, τον κόσμο και τους δύο νέους υποψηφίους, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους, ενώ εκανε κι έναν σύντομο απολογισμό του έργου που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η Δημοτικά Αρχή.  

Στην προαναφερθείσα εκδήλωση, το "παρών" έδωσαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, Ευάγγελος Κοκκόσης (Κεντρικός Τομέας Αττικής), Χάρης Πασβαντίδης και Δημήτρης Γκόρης (Νότιος Τομέας Αττικής). Παρών, επίσης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.
Ο Χάρης Πασβαντίδης και ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μπροστά στον φακό το "V".

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.