ΓΔ: 637,29 1,28% EUR/USD: 1,1406

ΒΟΥΛΑ

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: Δαβάκης και Σίνα διαψεύδουν τα περί κοινής καθόδου

0 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 10:44

"Fake news" η είδηση ότι οι παρατάξεις των δύο υποψηφίων δημάρχων  στο Δήμο - Βάρης - Βουλιαγμένης, της Μαρίας Σίνα "Δίπλα σας" και του Δημήτρη Δαβάκη "Κύμα Ενωμένων Πολιτών" θα έχουν κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαϊου. 

Και οι δύο, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνουν λόγο για διασπορά κατευθυνόμενων και ανυπόστατων φημών και διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. 

Δήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Μαρίας Χόβρη-Σίνα, επικεφαλής της παράταξης «ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ».

Διαψεύδω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το αβάσιμο δημοσίευμα του Notiareport, και τις οποιες διαδόσεις περί προσχώρησης μου στο ψηφοδέλτιο του κ. Δαβάκη.

Η παράταξη «ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ», της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, κατεβαίνει αυτόνομη στις δημοτικές εκλογές, όπως εδώ και πολύ καιρό άλλωστε έχουμε ανακοινώσει.

Το δηλώσαμε ξεκάθαρα στη μαζική εκδήλωση που κάναμε την 6η Μαρτίου 2019, στην αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» στη Βούλα.

Η παράταξη «ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ», έχει τεράστια απήχηση στους δημότες Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε πολλούς που συνειδητοποιούν πως βρίσκονται ενώπιον μιας μεγάλης ήττας.

Τα περί συνεργασίας η προσχώρησης μου στην παράταξη του κ. Δαβάκη, εξυπηρετούν αποκλειστικά συμφέροντα άλλων. Σας υπενθυμίζουμε, για να μην επαναλάβουμε και τώρα προεκλογικά, τα γεγονότα της δεύτερης Κυριακής των προηγούμενων δημοτικών εκλογών.

Αυτό που πλέον γνωρίζει κάθε δημότης της Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, είναι ότι δεν πάει άλλο η σημερινή κατάσταση και πως αξίζουν τα αυτονόητα. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε όλοι μαζί την αλλαγή!

Εμείς πάμε δυναμικά και είμαστε δίπλα σας! Ο μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του δήμου μας! 

"Κύμα Ενωμένων Πολιτών - Δημήτρης Δαβάκης"

Η κατευθυνόμενη διασπορά ανυπόστατων φημών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για μία ακόμη φορά.

Ο Δημήτρης Δαβάκης και το Κύμα Ενωμένων Πολιτών, διαψεύδουν κατηγορηματικά, κάθε σενάριο συνεργασίας με το συνδυασμό της κ. Μαρίας Σίνα.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.