ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Διαβάστε το Πρόγραμμα της παράταξης του Γιώργου Βασιλείου

2 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 15:48

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Προοδευτική Συμμαχία - Μαζί με Προοπτική" Γιώργος Βασιλείου απευθύνεται στους συνδημότες του γνωστοποιεί τις προγραμματικές του θέσεις και ζητά τη στήριξη και τη συμμετοχή τους.

"Είμαστε καθημερινοί, απλοί πολίτες που αγαπάμε και νοιαζόμαστε για την πόλη μας, τις γειτονιές και τους κατοίκους της, θέλουμε έναν Δήμο ζωντανό, δίπλα στους πολίτες του, να δημιουργεί και να εξελίσσεται" αναφέρει στο έντυπο με τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του ο Γιώργος Βασιελίου.

"Ονειρευόμαστε Το Παλαιό Φάληρο ως Δημιουργική, Σύγχρονη Πόλη με ολοκληρωμένα έργα υποδομών, περιβαλλοντική αναβάθμιση, που θα αποτελεί φορέα κοινωνικής στήριξης, οικονομικής ανάπτυξης και πολιτιστικής έκφρασης.

Βασική μας αξία αποτελεί η Δημοκρατική αντιμετώπιση των κατοίκων του Δήμου μας και η εξασφάλιση της Συμμετοχής των πολιτών στη διακυβέρνησή του. Ας φέρουμε την ανατροπή μέσα από συλλογική προσπάθεια παρεμβαίνοντας με:

- Σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ
- Αλληλεγγύη και κοινωνικές παροχές
- Αξιοπιστία
- Καθημερινές δράσεις Πολιτισμού και Παιδείας

Συμμετέχουμε με την γνώση του χθες και την υπευθυνότητα για το αύριο".
 

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα του συνδυασμού "Προοδευτική Συμμαχία - Μαζί με Προοπτική"

Ποιος είναι ο Γιώργος Βασιλείου 

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1957. Σπούδασε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου και στο τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πάτρας. Από τα παιδικά του χρόνια ζει στο Παλαιό Φάληρο. Υπήρξε αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ) στην παιδική, εφηβική και ανδρική ομάδα μπάσκετ για 10 περίπου χρόνια. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών.

Από το 1981 έως το 2002 εργάστηκε στην Αθηναϊκή Χαρτοποιία ως υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικού Ελέγχου. Από το 2004 έως το 2006 διετέλεσε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Εταιρειών Τσιμέντου ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα διοίκησης και οργάνωσης.

Παράλληλα από το 1998 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί γραφείο στο Π. Φάληρο.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η σύζυγός του εργάζεται ως εκπαιδευτικός και τα παιδιά του ο ένας είναι Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ και ο άλλος Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά στο Δήμο Π. Φαλήρου πολλά χρόνια. Το 2008 έγινε δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό "ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" του Δ. Καψάνη και το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό "ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" του Ν. Δέτση.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει διατελέσει τρεις φορές Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Α.Κ., πρόεδρος της 3ης σχολικής επιτροπής, αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μέλος της ενιαίας σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Μαζί για το ΦΑΛΗΡΟ". Την περίοδο 2014-19 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των φύλων, μέλος της επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Ελένη Καλαμιώτου-Τάκη 11.04.19
Μία σοβαρή υποψιφιότητα που αξίζει να την δει κανείς με προσοχή.
Απάντηση
Κατερίνα 11.04.19
Αξιόλογο πρόγραμμα! Καλή επιτυχία!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.