ΑΛΙΜΟΣ

2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου: Στον Άλιμο τρέξανε "Όλοι μαζί" για καλό σκοπό

Του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ "V" 0 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 11:47

Έχοντας σύμμαχό τους έναν καταγάλανο ανοιξιάτικο ουρανό, και με το σύνθημα "Όλοι μαζί μπορούμε!", με αφετηρία το ανακαινισθέν γήπεδο των Τραχώνων, το πρωϊ της Κυριακής 7 Μαρτίου 2019, πάνω από 200 Αλιμιώτισσες και Αλιμιώτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήμου: "Έλα κι εσύ - Η συμμετοχή σου έχει διπλή αξία", πήραν μέρος στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων.  

Ακριβώς στις 10:00 το πρωί, παρουσία του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Μπάμπη Παπαδημητρίου,  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Στέφανος Διαμαντής, που είχε και την ευθύνη όλης της διοργάνωσης, σε συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο στούντιο του Σκάϊ 100. 3, έδωσαν την εντολή εκκίνησης του αγώνα, που διήρκεσε περίπου σαράντα λεπτά και στον οποίο τερματισαν, κατά σειρά, πρώτοι οι: Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος, Μαρινάκης Θέμης και τρίτος, ο 14χρονος μαθητής Λεόνε Κουτσούκος


Οι τρεις νικητές: 1ος Παπανδρεόπουλος Παναγιώτης (στο μέσον), 2ος Θέμης Μαρινάκης (αριστερά), 3ος Λεόνε Κουτσούκος, μπροστά στο φακό του "V". 

Μετά τον τερματισμό όλων των αγωνιζομένων, και αφού απενεμήθησαν τα μετάλλια και οι έπαινοι, ο αντιδήμαρχος Στέφανος Διαμαντής, ευχαρίστησε όχι μόνο όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου και ενίσχυσαν την προσπάθεια αυτή, αλλά και τους εθελοντές του δήμου, που ήταν πάνω από πενήντα, την συμπολίτισσά τους, γιατρό παθολόγο, Δέσποινα Καρδαρά, τις Ντέπυ Τζελέπη, Μαρία Σμυρλή και Κατερίνα Τσάλλου που αποτελούσαν την οργανωτική επιτροπή, το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, για το ασθενοφόρο, την Τροχαία Ελληνικού και τους εργαζομένους του δήμου, που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να πάνε όλα καλά. Πέρα από τους προαναφερθέντες, και από όσο μπορέσαμε να διακρίνουμε, το "παρών" έδωσαν και οι αντιδήμαρχοι Αλίμου, Αρτέμης Καραμολέγκος, Λουκία Μελισσαράτου, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χριστίνα Βράνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Νίκος Αλεξόπουλος, Γεωργία Πάππας,  η Δ/ντρια του ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου, Ιωάννα Κανελλάκη, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Άννα Κεσίσογλου, Κων/νος Φαλιέρος, Φιλόστρατος [Στράτος] Αστεριάδης, Γιάννης Βέργης κ.α.

Να σημειώσουμε, τέλος, την ουσιαστική συνδρομή, στο να κυλήσουν όλα ομαλά, των κυριών που είχαν την Γραμματειακή υποστήριξη καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, Στέλλας Νίκα, Μαρίας Λιαναντωνάκη, Χριστίνας Βράνη και Άννας Κεσίσογλου.


Οι τρεις νικητές ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Στέφανο Διαμαντή, αριστερά, και τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Αλεξόπουλο. 


Ο αντιδήμαρχος Στέφανος Διαμαντής με εθελοντές δημότες. 


Η Ντέπυ Τζελέπη της οργανωτικής Επιτροπής με τον Στέφανο Διαμαντή.


Αριστερά, ο Κώστας Φαλιέρος και ο Στράτος Αστεριάδης, δεύτερος από δεξιά, με εθελοντές της εκδήλωσης. 


Από αριστερά. Χριστίνα Βράνη, Στέλλα Νίκα, Μαρία Λιαναντωνάκη, Κώστας Μπομποτάς και η Ιωάννα Κανελλάκη, Δ/ντρια του ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου. 


Η γραμματεία επί τω έργω, μαζί με τον αντιδήμαρχο Αλίμου, Στέφανο Διαμαντή.


Ο Λεόνε Κουτσούκος, ανάμεσα στους γονείς του, Χρήστο και Λίζα. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.