ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Tο ATHENS METRO MALL συμμετείχε ενεργά στην "Ωρα της Γης"

0 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 21:15
To ATHENS METRO MALL συμμετείχε και φέτος στην παγκόσμια συμβολική κίνηση που αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη μας!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ATHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων προαστίων, συμμετείχε ενεργά στην ενέργεια η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου! Στηρίζοντας την παγκόσμια συμβολική κίνηση, η οποία έχει μεγάλη σημασία και αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη μας, το ATHENS METRO MALL έσβησε τα φώτα για μία ώρα (20.30-21.30), προτρέποντας τον κόσμο να αλλάξει συνήθειες ώστε να συνδέεται με τη φύση καθημερινά!

Η συμμετοχή του ATHENS METRO MALL στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης αντανακλά τη στάση ευθύνης που διατηρεί απέναντι σε ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας αλλά και τη σαφή υποστήριξη και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων του προς την άμεση δράση για την εφαρμογή μιας νέας παγκόσμιας συμφωνίας για τη φύση και τους ανθρώπους.

Το ATHENS METRO MALL είναι το μοναδικό εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα που λειτουργεί με περιβαλλοντική κατεύθυνση καθώς οι κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του έχουν κατασκευασθεί ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι σχεδιασμένο με άξονα την εξοικονόμηση πόρων και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά που το ανάγουν σε βιοκλιματικό κτίριο. Διαθέτει σύγχρονα, προσαρμοσμένα σε βιοκλιματικό κτίριο παθητικά και ενεργητικά συστήματα και φωτοβολταϊκά panels που καλύπτουν 500 τ.μ. της ανατολικής πλευράς του κτιρίου επιτυγχάνοντας μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 30%.

Τι είναι η Ώρα της Γης;

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας το 2007 και σταδιακά εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο παγκόσμιο κίνημα για την προστασία του πλανήτη. Σύμφωνα με το WWF, «δώδεκα χρόνια μετά, πολίτες και φορείς από περισσότερες από 180 χώρες, βρισκόμαστε μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση: να πιέσουμε τους παγκόσμιους ηγέτες προκειμένου να αναλάβουν άμεση δράση για την εφαρμογή μιας νέας παγκόσμιας συμφωνίας για τη φύση και τους ανθρώπους, που θα έχει ως στόχο την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας που χάνεται με ραγδαίους ρυθμούς». Η Ώρα της Γης όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία δράση που κρατάει 1 ώρα. Είναι ένα κίνημα που ενώνει τις φωνές των ανθρώπων και εκδηλώνει την αγάπη τους για τη φύση και συνεπώς για την ίδια τους τη ζωή. Επιπλέον, αποδεικνύει πως όλοι μαζί μπορούμε να συνδεθούμε με τη φύση για μία ώρα αλλά και να σώσουμε τον πλανήτη μας ... για πάντα!

Σχετικά με το Athens Metro MallΤο Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276,173 43 Αγ. Δημήτριος

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.