ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγούλης: Η κυβέρνηση αγνοεί τα ΑμεΑ

0 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 13:58

Ερώτηση στην Βουλή για τον ανεπίτρεπτο αποκλεισμό των ΑμεΑ από την ουσιαστική προστασία της στέγης τους κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Στάθης Παναγούλης.

Η πολιτική της κυβέρνησης έχει προκαλέσει θλίψη στους συμπολίτες μας που αισθάνονται «αόρατοι» ενώ η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία τονίζει πως το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης δεν μερίμνησε να υπάρξει καμία ειδική προστασία για την πρώτη κατοικία των ατόμων με αναπηρία, με χρόνια πάθηση και των οικογενειών τους, ενώ στον ορισμό του οικογενειακού εισοδήματος, δεν αναφέρεται καν η εξαίρεση των επιδομάτων αναπηρίας.

Καθώς λοιπόν πρόκειται για ανεπίτρεπτη αντικοινωνική πολιτική η οποία πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής ζητά μέτρα για την προστασία της πρώτης κατοικίας των ατόμων με αναπηρία, με χρόνια πάθηση και των οικογενειών τους, μέσω της αναπροσαρμογής των κριτηρίων ένταξης καθώς και την εξαίρεση των πάσης φύσεως επιδομάτων αναπηρίας από τα εισοδηματικά κριτήρια. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.