ΓΔ: 655,79 -0,42% EUR/USD: 1,1319

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Για 7η χρονιά ο Bιβλιότοπος για τα παιδιά στο Παλαιό Φάληρο

0 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 22:35

Με συνέπεια, συνέχεια και αγάπη για το παιδικό βιβλίο, για 7η χρονιά ο Δήμος Π. Φαλήρου και το Τμήμα Παιδείας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ –Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, με αφορμή τον εορτασμό στις 2 Απριλίου, της Παγκόσμιας ημέρας για το παιδικό βιβλίο, πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις:

«Παλαιό Φάληρο: ένας βιβλιότοπος για τα παιδιά»

Από 1η Απριλίου έως 7η Απριλίου, στο Πολιτιστικό κέντρο του Φλοίσβου, συγγραφείς, εικονογράφοι, εικαστικοί, αφηγητές, εμψυχωτές, με την εθελοντική συμμετοχή τους και προάγουν την Φιλαναγνωσία.

Σε όλα τα προγράμματα και τις δράσεις, από 1/4 - 5/4 συμμετέχουν σχολεία του Π. Φαλήρου, δημόσια και ιδιωτικά. Το Σαββάτο 6/4 και Κυριακή 7/4 τα προγράμματα και οι δράσεις, απευθύνονται σε όλους.

Φέτος «Τα βιβλία μας ταξιδεύουν»

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το έργο του Library4all, όπου το κάθε παιδί ή ενήλικας , ερχόμενοι στον βιβλιότοπο, μπορεί προαιρετικά, να δωρίζει ένα δικό του βιβλίο, συμμετέχοντας στην συγκέντρωση παιδικών βιβλίων, με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία.

Η οργανωτική επιτροπή (Μαρία Μηλαϊτη, Μαίρη Τρύφων, Καλλιόπη Γραμματικού) ευχαριστούν όλους τους συγγραφείς, εικονογράφους, παιδαγωγούς και φορείς που συμμετέχουν εθελοντικά, καθώς και τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Φωστηρόπουλο, για την έμπρακτη υποστήριξη τους. Και φυσικά πολλές ευχαριστίες, σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.