ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 08:04

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Eπιστολή στήριξης του πρώην δημάρχου Κ. Μαντζουράνη στον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη

3 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 19:26

Τη στήριξή του στον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη δημοσιοποίησε με ανοιχτή επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μαντζουράνης. 

Αναφερόμενος στο σύστημα της απλής αναλογικής που εισήγαγε για τις δημοτικές εκλογές ο "Κλεισθένης Ι" ο Κώστας Μαντζουράνης προτρέπει τους συνδημότες του να δώσουν την αυτοδυναμία  στον νυν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή προκειμένου να μην οδηγηθεί ο δήμος σε αδιέξοδα και πειραματισμούς. 

Η ανοιχτή επιστολή 

Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

Με την παρούσα επιστολή καλώ δημόσια όλους εσάς που νοιάζεστε/ενδιαφέρεστε για το καλό της πόλης μας να συστρατευτούμε και να στηρίξουμε τον νυν Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος κατέρχεται και πάλι ως υποψήφιος στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Μάϊο του 2019.

Ως πρώην Δήμαρχος Αλίμου (2003 - 2006) έχω το δικαίωμα να τοποθετηθώ στην παρούσα συγκυρία για ό,τι αφορά στο μέλλον της πόλης μας. Παρακολουθώ τον Ανδρέα Κονδύλη από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε και μέρα με τη μέρα διαπίστωνα, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι του Αλίμου, ότι η πόλη μας άλλαζε με γρήγορα βήματα προς το καλύτερο. Μεταμορφωνόταν σε πόλη με δρόμους καθαρούς, φροντισμένο πράσινο, ανακαινισμένους αθλητικούς χώρους, πιστοποιημένες παιδικές χαρές, υπαίθρια γυμναστήρια, Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, γλυπτά και εικαστικές εκθέσεις.

Κι ενώ η επανεκλογή του θεωρείται βέβαιη και είναι κοινό μυστικό μετά από τέτοιο δημοτικό έργο, το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, που πρόκειται από φέτος να εφαρμοστεί για πρώτη φορά, ενδέχεται να του στερήσει, παρά το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων, την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι πολίτες είναι ανενημέρωτοι και αγνοούν την ακυβερνησία και τα «παζάρια» που μπορεί να προκύψουν, αν ένας δήμαρχος δεν εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.

Ακριβώς γι’ αυτό αποφάσισα να δηλώσω δημόσια τη συμπαράστασή μου, ώστε να βοηθήσω την εκλογή του Ανδρέα Κονδύλη από την πρώτη Κυριακή, κάτι που θα του επιτρέψει να έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στην αντίθετη περίπτωση θα περιπέσουμε σε πειραματισμούς και αδιέξοδα. Η πόλη μας, όμως, χρειάζεται σταθερή και αποτελεσματική διοίκηση. Χρειάζεται Δημοτική αρχή με δυνατή, καθαρή εντολή και πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να συνεχίσει να παράγεται έργο για τους πολίτες του Αλίμου.

Έχουμε Δήμαρχο άξιο, ικανό και επιτυχημένο. Γιατί να ψάχνουμε αλλού; Είναι εμπάθεια και μικροψυχία να μην υποστηρίζουμε, εμείς οι παλιοί αυτοδιοικητικοί, έναν νέο άνθρωπο που ολοφάνερα δουλεύει αδιάκοπα και πετυχαίνει θετικά αποτελέσματα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων της πόλης. Επιπλέον, αξιόλογοι, ικανοί και καταξιωμένοι άνθρωποι της τοπικής μας κοινωνίας, που γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ, στελεχώνουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τον συνδυασμό του!

Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Σας ευχαριστώ πολύ,

Κωνσταντίνος Εμμ. Μαντζουράνης
Ιατρός – Ειδικός Καρδιολόγος
πρ. Δήμαρχος Αλίμου 

Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Παναγιώτης Βανδώρος 28.10.20
Μετά τη δημοσιοποίηση της τελεσίδικης καταδίκης και της αποπομπής από το Δ.Σ. του Ν. Τσαμπαρλή αναμφισβήτητα πλέον η εικόνα/αναφορά αυτή βλάπτει τη σημερινή δημοτική Αρχή.
Απάντηση
ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ 10.08.19
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΙΑΔΕ ΚΑΙ ΨΥΧΗ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΑΤΣΟΥΣ.
Απάντηση
ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ 05.04.19
ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩΝ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.