ΓΔ: 630,72 -0,36% EUR/USD: 1,1369

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο Ανδρέας Δούμας στηρίζει την Στέγη Θηλέων "Άγιος Αλέξανδρος"

Του Νικόλα Κονταρίνη 0 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 08:10

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Ανδρέας Δούμας, στηρίζει τα κορίτσια του ιδρύματος "Άγιος Αλέξανδρος". Αυτό ανακοίνωσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Φάληρο, στις 27 Μαρτίου 2019.

Συγκεκριμένα, στη  διάρκεια της συζήτησης των Π.Η.Δ. θεμάτων, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, τέως Αντιδήμαρχος και νυν υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού, "Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο" Ανδρέας Δούμας, ενημέρωσε πως, τα χρήματα που θα ξόδευαν ως παράταξη για διάφορες προεκλογικές εκδηλώσεις, θα τα διαθέσουν για την φροντίδα των κοριτσιών της Στέγης Θηλέων "Άγιος Αλέξανδρος" που εδρεύει στην πόλη.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: " Θέλω να σας ενημερώσω ότι, οι άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματοποίησαν διάφορες προεκλογικές εκδηλώσεις είτε σε ξενοδοχεία, είτε κόψανε τις πίτες τους, είτε κάνανε ανοιχτές συγκεντρώσεις, ή οτιδήποτε άλλο. 

Η δική μας παράταξη, "Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο", έκρινε πως όλα αυτά δεν χρειάζονται και μάλιστα πριν από τις 26 Μαρτίου, που άρχισε η επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Ο δικός μας συνδυασμός λοιπόν, "Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο", αποφάσισε πως, τα χρήματα που θα ξοδεύαμε για διάφορες κινητοποιήσεις που θα κάναμε σε ξενοδοχεία και για όποιες άλλες προεκλογικές εκδηλώσεις διοργανώναμε, να τα διαθέσουμε για να αγοράσουμε τρόφιμα για το Πάσχα, αλλά και για όλο τον μήνα Απρίλιο, προκειμένου να καλύψουμε, σε πρώτη φάση, τις άμεσες ανάγκες της Στέγης Θηλέων "Άγιος Αλέξανδρος".

Τη συνεδρίαση παρακολουθούσαν από το θεωρείο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κου Δούμα, Μάρω Ψωμιάδου, Νικολέττα Μπίτσικα, Κώστας Καρυάνος, Σοφία Ευθαλιτσίδη, Ποθητός [Άκης] Κοκκίδης, Λίλυ Χαραλάμπους και Μαίρη Αργυροπούλου, που χειροκρότησαν θερμά την πρόταση του επικεφαλής τους.

Η παρουσία των νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που προαναφέραμε, σχολιάστηκε θετικά από τον δημοτικό σύμβουλο, Γιάννη Φρέρη, ο οποίος εξέφρασε επιπλέον την άποψη πως, πρέπει να έρχονται υποψήφιοι και από άλλες παρατάξεις να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις, προκειμένου να βλέπουν πως λειτουργεί το σώμα και να διαμορφώνουν μία γενικότερη εικόνα.

Υ.Γ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η αγορά των αγαθών έγινε και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους της Στέγης.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.